Obnovit stránku

Recenze Kingston NV2 1TB

Zajímají Vás názory a recenze na Kingston NV2 1TB? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 242 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Kingston NV2 1TB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Kingston NV2 1TB i vy.
Kingston NV2 1TB - SSD disk
Kingston NV2 1TB
Skladem > 5 ks
1 549,-
Do košíku
Martin, Oslavanyflag
Hodnoceno 10.07.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Znatelné zrychlení počítače. Načítání her se zrychlilo o polovinu proti HDD.
Dobrá cena
0 ×Nahlásit
Martin, Lipovecflag
Hodnoceno 09.07.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchlosť
Cena
0 ×Nahlásit
Dalibor, Trnava 1flag
Hodnoceno 07.07.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup
funguje ako ma
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.06.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup
Levný
Stále dostupný
Spolehlivý
Málo TW hodin
0 ×Nahlásit
Dmitry Omelchenko, Praha 7 - Bubenečflag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta Kingston NV2 2TB
Ověřený nákup
Když je paměť zařízení zaplněna z více než 30 %, rychlost čtení periodicky klesá na 50 kB za sekundu, což způsobí zamrznutí systému na jednu až tři minuty. Kontroloval jsem příspěvky na redditu, nejsem jediný. Už si nikdy nekoupím SSD Kingston. thread: https://www.reddit.com/r/windows/comments/169rv6s/ssd_jumps_to_100_usage_and_completely_freezes_my/
cena
hnusná kvalita
0 ×Nahlásit
Jozef, Vranov nad Topľouflag
Hodnoceno 28.05.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatiaľ funguje bez problémov. Zrýchlenie systému aj spúšťanie aplikácií.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Hruškyflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup
Rychlost udávaná v popisu neodpovídá pravé rychlosti
PCI-E 4.0
Životnost
Rychlost udávaná v popisu neodpovídá pravé rychlosti
Teplota
Rychlosti
0 ×Nahlásit
Dalibor, Nákloflag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsou samozřejmě rychlejší disky, ale tento je pro mě spolehlivý. Mám ho jako druhý disk a jako bonus je vyroben tak dobře, že na něj sedí jako ulitý chladič Axagon CLR-M2L10. Dle prodejnosti je určitě k doporučení.
Cena (zatím)
Dostupnost
0 ×Nahlásit
Jiří, Nová Ves pod Plešíflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Kingston NV2 1TB
Ověřený nákup
Zakoupil jsem 1TB variantu. Používám ho na ukládaní dat ke hrám, za tímto účelem jsem ho i pořídil. Již 4 měsíce funguje bez problému. Provozuji na desce X470 v sekundárním slotu.
cena
již 4 měsíce bezproblémový chod
PCB by mohlo být černé, ale to se dá odpustit
0 ×Nahlásit
Lukáš, Prahaflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Kingston NV2 2TB
Ověřený nákup
Skvělý poměr cena vs výkon.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14