Obnovit stránku

Recenze KOSS BT/330i černá

Zajímají Vás názory a recenze na KOSS BT/330i černá? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s KOSS BT/330i černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na KOSS BT/330i černá i vy.
KOSS BT/330i černá - Bezdrátová sluchátka
KOSS BT/330i černá
Prodej skončil
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
Normálne funkčné sluchátka
Pri teplote pod 5 stupňov sa vypínaju aj keď sú plne nabité. Pod 0 nefungujú vôbec.
Pri zapínaní a vypínaní treba tlačidlo držať velmi dlho
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.06.2023, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
Umřely mi BT sluchátka Seinheisser, tak jsem chtěl zkusit jinou značku za podobnou cenu a v porovnání je to hodně špatný. A to jsem měl za to, že Koss jsou kvalitní,... nejsou.
Za tuhle cenu existuje spousta horších sluchátek
Kvalita zvuku je těžce průměrná
Mikrofon je úplně k ničemu, musim křičet aby mě bylo vůbec slyšet a nemají "mic boost".
Mám velkou hlavu a po delší době na hlavě, sluchátka tlačí na uši
0 ×Nahlásit
Michal, Trnava 1flag
Hodnoceno 18.04.2023, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
prisli nabite na 80% takze sa ihned dali zacat pouzivat
kvalita zvuku
nizka hmotnost
netlacia na usi ani hlavu
nemaju externy kabel
viac izoluju okolite zvuky co je nebezpecnejsie na nosenie na von
menej pohodlne ako koss porta pri noseni okuliarov
0 ×Nahlásit
Peter, Hrnčiarovce nad Parnouflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
Chýba len výklopný mikrofón. A ten čo tam je vyzerá na slabší, lebo sa mi sťažovali na počutie. Inak fungujú super. Vyskúšané s viacerými zariadeniami.
- cena
- zvuk
- funguje super - automatické pripojenie cez BT
- vstavaný mikrofón
- chýba možnosť vypnúť mikrofón
- mikrofón - vraj ma bolo horšie počuť, akoby z nejakej jaskyne, z ďaleka
- nemá výklopný mikrofón
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 8 - Trojaflag
Hodnoceno 29.10.2022, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
Nesnese srovnání s KOSS porta Pro mechanicky ani zvukově.
0 ×Nahlásit
David, Praha 9 - Vysočanyflag
Hodnoceno 29.03.2022, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
sluchátka super ale zdají se mě malá přes hlavu,respektive oblouk nahoře na hlavě je skoro prolomený na opačnou stranu a to si nemyslím že mám nějak extra velkou gebulu
zvuk
dobrá kvalita spojení vzdálenost od audio zdroje (neprskaj)
netlačí
výdrž aku v pohodě
možná menší na větší kebule
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.01.2022, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
Slúchadla hrajú skvele a povedal by som že sú lepšie ako cenovo podobne JBL Tune 500BT. Na hlave mi sedeli skvelo a po chvíľke som nevedel že ich mám. Problém som mal s mikrofónom, kedy ma počas volania druha strana nepočula a to bol aj dôvod vrátenia.
zvuk
pohodlie
vydrž baterky
cena
mikrofón
0 ×Nahlásit
Karel, České Budějoviceflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
Velice nepohodlné na uši, dost mačkají
0 ×Nahlásit
Ladislav, Český Těšínflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
lehké
dobře sedí na hlavě
dobrý zvuk
bluetooth i jack připojení
0 ×Nahlásit
Karel, Bořitovflag
Hodnoceno 16.09.2021, varianta KOSS BT/330i černá
Ověřený nákup
technicky v pořádku
nejsou přílíš komfortní
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01