Obnovit stránku

Recenze Koss CS/100 USB

Zajímají Vás názory a recenze na Koss CS/100 USB? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Koss CS/100 USB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Koss CS/100 USB i vy.
Koss CS/100 USB - Sluchátka
Koss CS/100 USB
Skladem 2 ks
999,-
Do košíku
Lucia, Bratislavaflag
Hodnoceno 20.05.2024, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
Mám ich vyše roka. Veľmi dobré!
Nevŕzgajú pri upravovaní slúchadiel na hlave alebo posúvaní mikrofónu
Slúchadlá pohodlné, aspoň pre bežné video-meetingy trvajúce 1-2 hodiny.
Mikrofón je fakt dobrý, konečne ma ľudia počujú dobre. Pri kontrole v Zoom platforme je reč počuť hlasno a zreteľne, hoci tam mikrofón nie je ešte úplne na maxime.
Neviem, či je to mikrofónom alebo video platformou, ale odbúravajú okolitý šum, obvykle si mikrofón nevšíma ani kašeľ či funenie.
Extra dlhý kábel, mám ho čiastočne zmotaný a aj tak ma niekedy provokuje.
Horná slúchadlová časť by možno mohla byť robustnejšia, mám trochu hrivu a slúchadlá sa po nej občas posúvajú, musím ich raz za čas upraviť.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Týn nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 19.08.2023, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
Vše v poradku
Nic
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislavaflag
Hodnoceno 08.12.2022, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
Tieto sluchatka by boli super nebyt vylozene katastrofalnej konstrukcie ktorej velmi obtazujuce praskanie pocujete neustale. Skusil som troje!!! a vsetky trpeli rovnakou vadou takze o nejakom vadnom kuse nemoze byt rec. Chce to fakt odvahu uviest na trh takto zavazne vadny produkt. Vo firme Koss si zjavne neplni povinnosti cela kopa ludi. Dufam ze o tuto znacku v zivote ani len nezakopnem
nizka vaha, dobre drzia a sedia na hlave
slusny zvuk vo svojej cenovej kategorii
dlhy a makky kabel
neskutocne vrzganie, praskanie a pukanie od konstrukcie ktore uplne prevazi vsetky pozitiva
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.01.2022, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
Sluchátka už mi slouží více než 3 roky, což je v dnešní době nadprůměrný výkon. Jediná vada která se vyskytla, bylo narušení plastové konstrukce z důvodu opotřebování (sundávání z hlavy), což bylo nutné vyřešit trvalým zafxováním lepidlem( jinak by se prodřel vodič do sluchátka), tím pádem se na jedné straně nedá regulovat velikost přes hlavu.
Slušný zvuk
Nadprůměrný mikrofon
Není problém s konektorem
Robustnost konstrukce
0 ×Nahlásit
Martin, Brno 39flag
Hodnoceno 17.12.2020, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
Opravdu dobrý zvuk z mikrofonu, na meetingu jsem byl xkrát pochválen za super zvuk
plug & play - doslova - žádné problémy s připojením
kabel je dostatečně dlouhý
Na poslech hudby to opravdu není, sluchátka mají zesílené basy, ale středy se utápí v průměrnosti a výšky ty jsem tam ani pořádně neslyšel. Na meeting/hry dobré, na hudbu velký špatný.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 5flag
Hodnoceno 29.11.2020, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
elegantní design
dobrý zvuk
dobře sedí na hlavě
nic
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 06.06.2020, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
Kvalitní mikrofon
Nic zatím
0 ×Nahlásit
Josef, Mostflag
Hodnoceno 23.07.2019, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
parádní basy
výborný mikrofon
dlouhý USB kablík
křehčí konstrukce
0 ×Nahlásit
Andrej, Bánovce nad Bebravouflag
Hodnoceno 09.05.2016, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
dlhy kabel
kvalitny zvuj
usb
0 ×Nahlásit
PARMEL s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 21.04.2016, varianta Koss CS/100 USB
Ověřený nákup
cisty a perfektny zvuk, zodpoveda, odporucam
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17