Obnovit stránku

Recenze Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070

Zajímají Vás názory a recenze na Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 24 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070 i vy.
Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070 - Pánev
Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Skladem > 10 ks
539,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
Velmi těžká, kvalitni pánev
Uvítala bych na oheň delší rukojeť
0 ×Nahlásit
Radek, Zubříflag
Hodnoceno 09.04.2023, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkově jsem spokojený. Pánev je lepší než jsem za tyto peníze očekával. Není to žádný tenký "papír", ale opravdu poctivý odlitek a tomu odpovídá i hmotnost.
Výhodná cena za poctivou litinu
Trvanlivost
Držadlo není z pevného dřeva, ale půjde opravit/nahradit
0 ×Nahlásit
Lukáš, Chorvátsky Grobflag
Hodnoceno 12.04.2020, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
Cena
Vrátené, dierka v panvici
0 ×Nahlásit
Ivan, Kolín IIflag
Hodnoceno 19.03.2020, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
litina
relativně těžká
uvolněná rukojeť
0 ×Nahlásit
Zlatko, Cíferflag
Hodnoceno 11.09.2017, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
kvalitné prevedenie
výborná cena
úplne ploché dno
dobre vedie teplo
výborná na indukciu
drevená rúčka - nepáli
ťažká (ale je to liatina)
dlho sa rozohrieva
0 ×Nahlásit
Alexandra, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 16.06.2017, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
Kto už má dosť teflónu, keramiky a rôznych moderných povrchov na panviciach, toto je vždy istota a určite zdravšia alternatíva. Pri dobrej údržbe nezničiteľná a kto má rád steaky a minútky, určite skoro pochopí, že toto je najlepšia voľba.
Samozrejme liatina je liatina - takže treba poznať jej vlastnosti a naučiť sa s ňou pracovať. Krehké žienky môžu mať problém s váhou panvice.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Krhováflag
Hodnoceno 15.05.2017, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
Minimum tuku
0 ×Nahlásit
Marek, Malackyflag
Hodnoceno 07.05.2017, varianta Lamart Litinová pánev 25cm Iron LT1070
Ověřený nákup
Masívne prevedenie, výborné na gril
Upevnenie rúčky nič moc
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16