Obnovit stránku

Recenze LAMAX PartyBoomBox500

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX PartyBoomBox500? U nás má zatím hodnocení 3,2 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX PartyBoomBox500. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX PartyBoomBox500 i vy.
LAMAX PartyBoomBox500 - Bluetooth reproduktor
LAMAX PartyBoomBox500
Skladem > 5 ks
4 390,-
Do košíku
Tomáš, Šenov u Nového Jičínaflag
Hodnoceno 06.04.2024, varianta LAMAX PartyBoomBox500
Ověřený nákup
Nečekal jsem hodně, ale tohle byla katastrofa. Po pěti minutách zabaleno budu vracet. Nepomohlo ani žádné nastavení. Mám od Lamaxu menší reprák a je o dost lepší. Tohle je zadarmo drahé.
Cena
Příšerný zvuk bez basu
0 ×Nahlásit
David, Ostrov nad Ohříflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox500
Ověřený nákup
Určitě už bych si to nekoupil Značku lamax sem měl naposled
Pěkně to svítí Sranda s mikrofonem
Příšerný zvuk Žádný bassy
Za 5000kc je to pěknej ****
0 ×Nahlásit
Alexander, Dobšináflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox300
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nefungoval bez adaptera,tovar vrateny
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox300
Ověřený nákup
Kvalita zodpoveda cene, kazdopadne pre ludi, ktori su ochotni uverit napisu 300W, koncovy zosilnovac je triedy D a ma vykon +/- 20W (deklarovany v datasheete). Realny zvuk je skor plechovy, ale tak co by clovek mohol cakat za vec na dolnej cenovej hladine. Ako-tak pomohlo pasivne posilenie basov este pred korekciami (dorobenie dalsieho obvodu) a vymena vstavaneho koncoveho zosilnovacu za (tiez cinsky) koncovy stupen zalozeny na tdaxxxx v triede AB, v mojom pripade o katalogovom vykone 50W. Este vymenit basovy reproduktor za nieco v rozumnej kvalite, do vstavanej vyhybky dodat tlmivku, ktora je nahradena prepojkou a bude to mozno hrat obstojne ale to uz naklad na upravy nedava zmysel.
Zatial sa nic nepokazilo
Na baterku vydrzi ist prekvapivo dlho
Neskutocne plechovy zvuk bez basov
Pomerne vysoka uroven vlastneho sumu
0 ×Nahlásit
Peter, Bardejov 1flag
Hodnoceno 07.08.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox500
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ekvalizer basy+vysky
viac moznosti konektivity, zdrojov hudby. Radio, BT, USB, SDkarta, AUX.
dialkove ovladanie
deklarovana vydrz baterie 24hod. Zatial som ju neoveril.
mikrofon + nastavenie hlasitosti a ozveny
nastavovanie zvuku otocnymi ovladacmi-potenciometrami, nie tlacidlami +/-
na take rozmery reproduktora je rozmer displeja maly. Uvital by som aspon 4-5".
na displeji zobrazuje len cislo skladby natiahnute z pamatoveho media. Nie nazov skladby a interpreta. Pre radio zobrazuje len frekvenciu.
chyba moznost listovat cez displej v pamatovych mediach po adresaroch, skladbach, ...napriklad otocnym ovladacom a tlacidla +/- na zmenu-posun v adresaroch.
dialkove ovladanie reaguje len spred repreduktora
chyba vstup na gitaru
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 05.08.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox500
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lamax boombox 500 je skvělý přenosný reproduktor s výkonným zvukem. Poskytuje skvělý zážitek z poslechu hudby v jakémkoli prostředí.
Výkonný zvukový výstup.
Snadné připojení pomocí Bluetooth.
Přenosný a kompaktní design.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Čaňaflag
Hodnoceno 13.07.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox300
Ověřený nákup
Celkom slušný reproduktor až na tuner.
Kvalitný zvuk
Slabý tuner
0 ×Nahlásit
Albert, Chabařoviceflag
Hodnoceno 08.06.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox300
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za rozumné peníze, dobré zařízení.
0 ×Nahlásit
Pavel, Košťálovflag
Hodnoceno 01.04.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox300
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Poměr cena/výkon je odpovídající
0 ×Nahlásit
Jan, Veselí nad Lužnicíflag
Hodnoceno 07.01.2023, varianta LAMAX PartyBoomBox300
Ověřený nákup
Hrůza po druhé ho budu vracet je to šmejd chrčí...a teď už i nedobíjí nekupovat!!!!
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08