Obnovit stránku

Recenze LAMAX PartyGo1

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX PartyGo1? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 11 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX PartyGo1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX PartyGo1 i vy.
LAMAX PartyGo1 - Bluetooth reproduktor
LAMAX PartyGo1
Skladem > 5 ks
2 990,-
Do košíku
Bohuslav, České Budějovice 4flag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Hraje skvěle.
Mikrofon v balení
Výdrž baterie
Rychlost nabíjení
Poměr cena/výkon
Rozměry
0 ×Nahlásit
Erik, Ožďanyflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
zvuk
0 ×Nahlásit
Dominik, PRAHAflag
Hodnoceno 22.03.2024, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Zvuk
Baterie. Ani při šetření nevydrží 20h spíše kolem 14h.
0 ×Nahlásit
Luboš, Doksyflag
Hodnoceno 16.02.2024, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Opravdu nadstandardní zvuk
Mikrofon v balení
Vše co od podbného přístroje čekáte
Ano, je poměrně těžký
Zvuk mikrofonu není čistý
0 ×Nahlásit
Marek, Plzenflag
Hodnoceno 13.12.2023, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
výrobce mohl udělat větsu reprobednu použít 25 cm basové reproduktory také použít výškově reproduktory
čistej zvuk silný basi
0 ×Nahlásit
Jakub, Chotěbořflag
Hodnoceno 09.12.2023, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Hned po otevření krabice a vybalení repráku mě i moji přítelkyni nadchnul svým designem a kvalitou zpracování. Zkoušel jsem ho jak venku tak uvnitř a kvalita zvuku v porovnání s mým druhým reproduktorem byla nesrovnatelně lepší a výdrž baterie je naprosto skvělá i při plném výkonu
Kvalita zvuku
Design
Výdrž baterie
Výkon
Podsvícení
Kompatibila
Jednoduché nabíjení
Váha reproduktoru
0 ×Nahlásit
Natálie, Kraloviceflag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Musím říct, tě jsem překvapená. Nečekala jsem, že tak malý reprák dokáže udělat tolik radosti. Má skvělý zvuk, líbí se mi provedení a výdrž baterie. Má opravdu jednoduché ovládání, rychle se spáruje s jakýmkoliv zařízením. Super je že je přenosný, tím pádem je vhodný třeba i pro moderování akci, karaoke je zábavná forma jak oživit party, takže mikrofon je skvělý doplněk. Za mě věřím že si najde své místo jak v pokoji teenegera tak i v obýváku. Je to opravdu kousek, který ocení každý člen domácnosti. Doporučím ho každému, kdo hledá kvalitní a kompaktní zařízení, které sebou může vzít kamkoliv. Já už se těším na léto 👌🏻
Skvělý zvuk
Snadné ovládání
Možnost výběru přehrávání
Výdrž baterie
Design
Bezpečnostní kryt na vstupech pro hudbu, nabíjení i mikrofon
Cena je odpovídající
Kompaktnost
Zatím jsem na nic nepřišla
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Mělník 1flag
Hodnoceno 08.12.2023, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Lamax nadchnul celou moji rodinu, jak dospělé tak i děti, ty milují jeho design podsvícení vypadá jak oči a děti jej úplně zbožnují,je u nás využívaný denně,má opravdu povedený design, zaujme i výdrž baterie, nabíjení je rychle a jednoduche, krytka jde otvirat ztuha takze nehrozi samovolne otevreni, mikrofon je bezva na domaci karaoke tak i na party, podsviceni je prijemne,bass je velmi vyrazny pri vyssi vykonu skripal a to trosku kazi dojem,
design
dlouhá výdrž
podscviceni
zaujme deti i dospele
jednoduche nabijeni,krytka
velky dosah
bassy-pri vyssim vykonu to skripe, neprijemne
vyšší váha
0 ×Nahlásit
Martina, Čížkoviceflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
S reproduktorem Lamax-PartyGo1 jsme byli velice spokojeni. Testovali jsme ho na rodinné oslavě a byl obrovským pomocníkem při tanci, poslechu, ale hlavně díky reproduktoru proběhlo i karaoke. Basy byly dostatečně silné i do velikého prostoru sálu, který jsme měli pronajatý. Výborné jsou mody osvětlení. Můžete si vybrat celkem ze třech. Výdrž baterie je opravdu veliká, prodejce udává 20 hodin. My ho měli zapnutý něco kolem 10ti hodin a baterie zbyla jeste polovina. má vícero vstupů, dokonce i Aux. Celkově hodnotíme velice kladně.
moderní design
kvalita zvuku
super basy
3 módy osvětlení
dlouhá výdrž baterie
dosah
nemá brašnu
těžší váha
0 ×Nahlásit
Lucie, Zbirohflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta LAMAX PartyGo1
Ověřený nákup
Jsem velký milovník hudby a ráda během dne relaxuji. Na reproduktoru se mi líbí snadnost používání. Téměř ihned můj iPhone reproduktor vyhledal a s připojením nebyl žádný problém. Po celou dobu užívání iphonu ( i v jiných částech bytu) bylo propojení stabilní. Reproduktor má v sobě zabudovaný i USB vstup, takže lze hudbu poslouchat i přes USB. Hudba je prvotřídní. Reproduktor hraje výborně. Díky postranním reproduktorům je vhodný i do větších místností či na venkovní párty.
Výdrž baterie až 20 hod
Stabilní a snadné propojení s mobilem, TV či USB
Součástí balení je příslušenství v podobě mikrofonu a řemenu na uchycení reproduktoru k tělu
Opravdu kvalitní a čistý zvuk. Díky postranním reproduktorům ozvučí i vetší prostory.
Praktický tvar a menší velikost
Možnost zvedat a odmítat telefonní hovory
Ochrana proti vlhkosti
Lehce vyšší váha
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09