Obnovit stránku

Recenze LAMAX Soul1

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX Soul1? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX Soul1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX Soul1 i vy.
LAMAX Soul1 - Bluetooth reproduktor
LAMAX Soul1
Prodej skončil
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup
Skvele a pohledne reproduktory, vrele doporucuju
Skvela audio kvalita
Stereo konfigurace je mozna
Neprijemny zvuk pri zapinani
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup
Chtěl jsem levnou náhradu staršího odcházejícího repro pro "multiroom". Často poslouchám různé pořady na internetu a chtěl bych je dobře slyšet nejen u PC, ale i ve druhé místnosti (i když oddělené pouze závěsem). Nicméně i při připojení audio kabelem hraje reproduktor se slyšitelným zpožděním, takže jsem si připadal jako v nádražní hale. Repro tak zatím skončilo v krabici v komoře, bez momentálního využití.
Vzhledem k ceně hraje slušně
Napájení pomocí USB-C (zásuvka by měla by být trvanlivější než mikro-usb používaná dřív)
I při signálu z audio-konektoru slyšitelné zpoždění oproti běžným analogovým bedýnkám
Chybí možnost přehrávání souboru z USB-flash
Bluetooth pouze 4.2 (z mého pohledu není zásadní problém, ale nikde na stránkách není verze Bluetooth zmíněna).
Přeci jen bych uvítal i klasický napájecí konektor typu 5.5x2.1mm, který je mechanicky odolnější
0 ×Nahlásit
Ondřej, Prahaflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup
zvuk odpovida velikosti reproduktoru
basy nejsou vubec spatne
hezky decentni design
jsou tam docela skoky v ovladani hlasitosti, takze v nekterych nastavenich hraje potichu, a po jednom stisknuti + to uz je zase moc nahlas. Skoda, ze to neni plynulejsi.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.09.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup
Elegantní vzhled
Vyvážený zvuk
Budí dojem kvalitního zpracování
Lehce slabší vyšší frekvence, lze doladit ekvalizerem
Při zapnutí i bez připojení slabě šumí. Na reprodukci to nemá vliv, ale pokud sedíte blízko, máte citlivé uši a zrovna nic nehraje, tak to ruší.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Díky praktické velikosti mohu repro Lamax Soul1 brát s sebou kamkoliv. Je skvělým společníkem na cesty.
Jednoduchá spárovatelnost s vašimi zařízeními
Moderní design s LED podsvícením pro skvělý vizuální dojem
Skladné rozměry pro snadnou přenosnost
0 ×Nahlásit
Alžběta, Mělníkflag
Hodnoceno 01.09.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Lamax Soul1 je skvělý reproduktor za velmi přijatelnou cenu. Jeho výkon a funkce jsou srovnatelné s mnohem dražšími reproduktory na trhu.
Vydrží poměrně dlouho nabité
Žádný drát
Velmi snadné párování s iPhonem
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 05.07.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Reproduktor má také vestavěný mikrofon pro hands-free hovory, což je užitečné, pokud chcete telefonovat přes reproduktor.
Čistý zvuk
Dlouhá výdrž hraní
Minimální zpoždění s videem
0 ×Nahlásit
Petr, Ostravaflag
Hodnoceno 20.04.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup
Diskoška doma každý den, koupil jsem rovnou dva a dohromady 70w výkon. Na hudbu i film super repro.
Design
Cena bomba
Výkon luxus
Barva me baví
Usb c
Dlouhá výdrž baterie
Kompaktni
Lehký
Vhodné na cesty
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 01.04.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super ❣️
Dobre hrae
Spoken v kvlite
Doporuci ten vyrob
Kvalita
Nic problem
Baterka dobra
Zvuk gesky
0 ×Nahlásit
Jiří, Polnáflag
Hodnoceno 02.03.2023, varianta LAMAX Soul1
Ověřený nákup
Výkon
cena
líbivý vzhled
podání středů a výšek je horší
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14