Obnovit stránku

Recenze LAMAX Sounder2 Mini

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX Sounder2 Mini? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 72 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX Sounder2 Mini. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX Sounder2 Mini i vy.
LAMAX Sounder2 Mini - Bluetooth reproduktor
LAMAX Sounder2 Mini
Skladem > 5 ks
790,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.04.2024, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
cena v akci
výdrž cca 10h na slabé hraní. deklarovaných 30h ani omylem. nevím jak ostatní ale my se ani na noční poslech na minimum nedostali ani na polovinu. pokud je na powerbance tak je to dobrý repracek na zahradu na vandr ale ta výdrž e-e
nelze zapnout, reklamace
0 ×Nahlásit
Petra, Trutnovflag
Hodnoceno 04.04.2024, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
lehký
výborný zvuk
0 ×Nahlásit
Marek, Praha 4 - Michleflag
Hodnoceno 23.02.2024, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výdrž baterie
Zvuk
Vzhled
0 ×Nahlásit
Karel, Sluhyflag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
Bohužel jsem se dočetl o časté reklamovosti produktu a ani mě se reklamace nevyhnula. Nyní čekám na vyřízení.
Na cenu slušný zvuk, basy trochu horší, připojení telefonu bylo bez problému a intuitivní
Bohužel po půl roce se reprák odporoučel do věčných lovišť. Ze dne na den přestal fungovat. Poslán na reklamaci. Reprák jsem nikde nenosil a byl v klidu na suchém místě a i přes to všechno po půl roce nejde zapnout.
0 ×Nahlásit
Pavel, Jesenice u Prahyflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
Reproduktor vydržel v provozu pouze tři dny po vybití a opětovném nabití přestal reagovat na tlačítka a nešel zapnout reklamace proběhla výměnou
malý rozměry
hezký zvuk
lehké přenášení
design
výdrž baterie jen 8h na základní hlasitost po spárování
velká pravděpodobnost reklamace
0 ×Nahlásit
Michal, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
Používám v páru, tedy ve stereu. Proto je to recenze na pár, než na jednu. Na tak malé repráčky celkem silný zvuk i s přítomností basů. Záleží na umístění. Ve dvou hrají vážně skvěle. Bohužel se nedá říct, že by jedna hrála na padesát procent oproti páru, spíše tak na dvacetpět. Tahám je už přes rok a spokojenost.
0 ×Nahlásit
Sandra, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
Jsem naprosto spokojená
0 ×Nahlásit
Daniel, Brnoflag
Hodnoceno 02.10.2023, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
Prenosny reproduktor Lamax Sounder2 Mini som kupoval ako nahradu za Lamax Sounder2, ktory ma rozhodne kvalitnejsi zvuk, ale je aj raz tak velky, tazky a zaroven drahsi. Mini verziu som kupoval zamerne detom na audio rozpravky navecer pred spanim a na tento ucel je uplne idealny. Zvukom pri hudbe asi nikoho neocari, ale na zahradu, ci hovorene slovo (rozpravky, audio knihy, podcasty a pod.) je idealny. Tym nechcem povedat, ze na hudbu je nevhodny, ale zvuk ma stredovy, smerovany do vysok a basy su dost na ustupe - za tu cenu a vydrz to ale nieje vobec zly nakup. Ak vsak tuzite po reproduktore, ktory je orientovany na basy a teda kvalitny posluch hudby, budete musiet siahnut hlbsie do vrecka.
V pomere cena-vykon splna ocakavane (neprekvapi ale ani neurazi).
Maly, kompaktny a lahky
Vydrz baterie (vydrzi hrat pri nizsich hlasitostiach aj 8-10 hodin)
USB-C nabijanie
Horsie basy (ale za tu cenu by som to uplne ako zapor nehodnotil)
0 ×Nahlásit
Miroslav, Hostiviceflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup
chtěl jsem pracovní reproduktor, snadno k přenesení a s odolností proti prachu a to funguje
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta LAMAX Sounder2 Mini
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita zpracování tohoto reproduktoru je skvělá. I při vysoké hlasitosti zní hudba čistě a bez zkreslení.
Skvělá hodnota za rozumnou cenu
Bluetooth technologie pro jednoduché spojení
Možnost telefonních hovorů přes reproduktor
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08