Obnovit stránku

Recenze LAMAX Street2

Zajímají Vás názory a recenze na LAMAX Street2? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 80 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LAMAX Street2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LAMAX Street2 i vy.
LAMAX Street2 - Bluetooth reproduktor
LAMAX Street2
Skladem > 5 ks
890,-
Do košíku
Přemysl, Kynšperk nad Ohříflag
Hodnoceno 03.04.2024, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používám krátce, ale zatím spokojen. Máme v rodině ještě Sencor SSS 6400N . Ten dělá trochu větší rámus, asi má i krapet lepší basy, ale je o dost těžší a ne tak dobře přenosný. Oko na zavěšení je vcelku dobrý nápad. Pro mou potřebu vyhovující.
0 ×Nahlásit
Jiří, Bohuslaviceflag
Hodnoceno 15.03.2024, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Má vše co jsem chtěl. I výkon vyhovuje mým požadavkům.
Jen malá - zbytečně 2 typy USB.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup
velice kvalitní zvuk na svou cenu
nenašel jsem žádné
0 ×Nahlásit
Ján, Košice - Západflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Existuje viacero repráčikov, ale ani jeden momentálne nespĺňal moje požiadavky až na tento :) Chcel som mať rádio a prehrávanie cez sd karty a aby bol praktický a nie veľký a mal dlhú výdrž a ta cena je len čerešnička na torte :) Za seba určite odporúčam a neľutujem kúpu.
Všetko v jednom - rádio, sd karty, usb, aux, bluetooth
Dlhá výdrž
Kvalita spracovania
bohaté príslušenstvo
kvalita zvuku
Pri počúvaní rádia je potrebné mať zapojený kábel a to na spodku repráčika :( Trošku nedomyslené
0 ×Nahlásit
Daniel, banska bystricaflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena pomer výkon kvalita je celkom fajn, pri vedomí, že ma relatívne dlhu výdrž. Pre nenáročných užívateľov fajn produkt. Osobne by som si ho nekúpil. Na trhu sú horšie chrastitka odporúčam min. JBL flip 6 pre obstojny nenáročný a relativne výkonný zvuk.
Lacny
FM tuner
Pripojenie káblom k zdroju hudby
Robí radosť (darček)
Výdrž baterie
Audio kábel 3.5 ja k možno použiť ako anténu pre lepší signal
Hra celkom fajn (flip 6 to ale nie je)
Slabý FM tuner
Plechový "kryt" je možno narazuvzdorny, ale pri páde sa poskodi
Vstupy, nabíjanie, atď umiestnené nelogicky na spodku zariadenia
Ťažkopádne Multi ovladanie
Vibrácie pri vysoké hlasitosti
0 ×Nahlásit
Marcel, Michalovce 1flag
Hodnoceno 11.12.2023, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ok.
0 ×Nahlásit
Aleš, Ostrava - Lhotkaflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup
dostačující zvuk za ty peníze
pekne zpracované provedení
mikrofon
ouško na pověšení
spárování jak s Androidem a iOS v klidu
0 ×Nahlásit
Zuzana, bratislavaflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup
používam na prehrávanie hudby
výkon
jednoduché ovládanie
dizajn
splnil očakávania
nič
0 ×Nahlásit
František, Praha 6flag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup
Objednal jsem, koupil. Dávám jako dárek.
0 ×Nahlásit
Josef, Prahaflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta LAMAX Street2
Ověřený nákup
Super
Nic mozna ze nema radio
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17