Obnovit stránku

Recenze LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky

Zajímají Vás názory a recenze na LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky i vy.
LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky - LEGO stavebnice
LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Skladem > 10 ks
379,-
Do košíku
Veronika, Hluboká nad Vltavouflag
Hodnoceno 19.06.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
za mne lego splnilo očekávání a malý si s ním vyhraje a dobře se mu drží
pěkně velké a barevné kostky.
lze spojit v jeden dlouhý vláček
u kohouta nám nedrží hlava
0 ×Nahlásit
Zina, Brnoflag
Hodnoceno 05.06.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pro nejmenší velmi vhodné, bylo ihned sestaveno a velká spokojenost.
0 ×Nahlásit
Filip, Česka Třebováflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
Super, jsme spokojeni
Kvalitní plasty, pěkně do sebe pasují
Baví
Budeme muset pořídit další :D
0 ×Nahlásit
Klára, Náměšť nad Oslavouflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
kvalita zpracování
žádné
0 ×Nahlásit
Pavel, Zahořanyflag
Hodnoceno 29.03.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
Vše v pořádku.
Kvalita značky Lego, kostky drží pěkně v sobě, co se má točit se točí, co se má hýbat se hýbe
Kombinovatelné s ostatními stavebnicemi od Lego Duplo. Máme jich víc a vznikají zajímavé stavebnice.
Zábava nejen pro děti, ale i pro tatínky a dědečky. Někdy u toho vydrží dospělí déle než děti.
Omyvatelné
Každý rok vychází několik nových stavebnic
Na oficiálních stránkách Lega se dají dokoupit případné ztracené dílky Lega, řešil jsem pro známého v edici Lego Ninjago.
Bez přítomnosti dospělého nedoporučuji nechat si hrát 1,5 roku staré dítě. Kostky jsou větší, ale stále se dají spolknout
0 ×Nahlásit
Jiří, Brno 35flag
Hodnoceno 29.03.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
Dobře doplňuje Duplo vláčky a zvířátka, které už jsme měli. Děti se podle chuti zabaví samy, nebo si hrajeme společně. Skvělá příprava na klasické lego i pro menší děti. S nejmenší dcerou používáme Duplo i na učení - barvy, tvary, části těla, učíme se zvuky i označení směrů pohybu, atd. S většími dětmi si přehráváme oblíbené scénky z pohádek a podobně. A děti se také učí po hraní uklízet dílky zpátky do krabičky a na poličku.
Hodí se k vláčku a dalším Duplo stavebnicím, které už máme
Děti baví skládat podle obrázků i kombinovat podle fantazie
Kvalita Lego dílů - skvěle pasují a drží pohromadě, tak akorát na dětskou sílu (oproti různým napodobeninám)
Omyvatelné ;-)
Různé barvy i tvary
Kromě hraní nám slouží i pro pomoc rozvoji a učení (motorika, zvuky, slovní zásoba, paměť, barvy a tvary, atd.)
Dílky se s oblibou motají pod nohy :-)
0 ×Nahlásit
Lucia, Košice - Dargovských hrdinovflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
Deti su spokojne, splnilo ocakavania
Ziadne
0 ×Nahlásit
Dana, Praha 9flag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Omyvatelné, barevné.
0 ×Nahlásit
Marek, Rožkovany 212flag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
Veľkosť
Možnosť pripojiť k už skôr zakúpenému vláčiku
0 ×Nahlásit
Veronika, Žďár nad Sázavouflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta LEGO® DUPLO® 10412 Vláček se zvířátky
Ověřený nákup
Jednoduché
Zakoupeno pro dceru, která rada staví a hraje si s legem
Zadne
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09