Obnovit stránku

Recenze LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set

Zajímají Vás názory a recenze na LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set? U nás má zatím hodnocení 5,0 z 5 hvězdiček od 74 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set i vy.
LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set - LEGO stavebnice
LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set
Skladem > 5 ks
1 289,-
Do košíku
Vladimír, Rýmařovflag
Hodnoceno 10.06.2024, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
skvělý poměr cena/kvalita
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 30.05.2024, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
Super
Žiadne
0 ×Nahlásit
Jana, Červený Kostelecflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
Lego jsme koupili dceři k vánocům, protože si ho moc přála a nadšení veliké :-) Mário je super roztomilý, dokoupili jsme ještě další rozšíření a hrajeme si s ním každý den.
interaktivní
zábavné pro děti i dospělé
bezva cena
mohlo by tam být více dílků
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
Super hra pre deti
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
Jako každé LEGO umožňuje různě sestavy, ale ten panáček, který má v sobě malý počítač i scanner, ke prostě úžasný.
Vnuk si s tím úžasně vyhrál.
0 ×Nahlásit
Ota, České Budějovice 4flag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborná hračka pro tatu i kluka
Hravé
0 ×Nahlásit
Daniela, Nejdekflag
Hodnoceno 21.09.2023, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
0 ×Nahlásit
Jan, Popůvkyflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.06.2023, varianta LEGO® Super Mario™ 71360 Dobrodružství s Mariem – startovací set
Ověřený nákup
úžasný lego
zabaví
0 ×Nahlásit
Ondřej, Plzeňflag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta LEGO® Super Mario™ 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitní provedení LEGO součástek (jako vždy u LEGA).
Dostatečný počet kostiček a interaktivních čarových kódů. Lze sestavit dobré herní dráhy.
Děti to milují.
Aplikace do telefonu je tragická a proto bluetooth raději nepoužíváme. Prý aktualizace Luigiho snadno rozbije.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01