Obnovit stránku

Recenze LG DSTWH

Zajímají Vás názory a recenze na LG DSTWH? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 65 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LG DSTWH. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LG DSTWH i vy.
LG DSTWH - Mezikus
LG DSTWH
Skladem > 5 ks
1 889,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
Provedení, pevnost materiálu
Hezky se sjednotil s pračkou a sušičkou
Jednoduchá montáž
Výsuvný šuplík navíc, skvělé řešení
lehce složitější návod
0 ×Nahlásit
Peter, Bojniceflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
Dajte si pozor lebo mne poslali kus kde sú navrchu tie západky na zadné nožičky kde sa načúvajú a T západky v tvare U majú byť jedna strana dlhšia a vnútorná strana má byť kratšia lebo vám tam Sušička nevojde ja som o tom nevedel Zistil som to až podľa obrázku že je to úplne iný kus skoro som si zlomil spodnú časť nádrže kde je voda tak som na to prišiel lebo mi ho začalo ohýbať kvôli tomu kusu že nebol kratší ako má byť Ja som už kašlal na to lebo som mal všetko zmontované tak som z neho odrezal tak si dávajte pozor pri kúpe
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 5 - Košířeflag
Hodnoceno 15.10.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
Vysunutím získáme odkládací plochu na vložení nebo vyndání prádla.
Srozumitelný návod. Snadná montáž na novou pračku LG. Na mezikus umístěna 15 let stará sušička LG bez problémů.
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 4flag
Hodnoceno 04.10.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zcela nedostatečný návod k instalaci
0 ×Nahlásit
Pavel, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 18.09.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
Spojovací díl mezi pračkou a sušičkou
Kvalita
Cena
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10flag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
Povinnost, pokud chcete mít sušičku a pračku v tomto uspořádání bezpečně. Sedí perfektně, dle očekávání.
0 ×Nahlásit
Pavel, Ploskoviceflag
Hodnoceno 16.05.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Skvěle pasuje
Velká nosnost
0 ×Nahlásit
Martin, Tepliceflag
Hodnoceno 05.05.2023, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pěkné, masivní provedení...
0 ×Nahlásit
Daniel, Pardubiceflag
Hodnoceno 17.02.2022, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
Sedí perfektně
0 ×Nahlásit
Robin, Chodovflag
Hodnoceno 13.10.2021, varianta LG DSTWH
Ověřený nákup
jednoduchá montáž
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18