Obnovit stránku

Recenze LG RC91V9AVSN

Zajímají Vás názory a recenze na LG RC91V9AVSN? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s LG RC91V9AVSN. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na LG RC91V9AVSN i vy.
LG RC91V9AVSN - Sušička prádla
LG RC91V9AVSN
Skladem > 5 ks
15 990,-
Do košíku
Martin, Martin - Priekopaflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
susi dobre
vsetko funguje ako ma
0 ×Nahlásit
Jiří, Protivínflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
suší to
wifi
0 ×Nahlásit
Jan, Hostiviceflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
Tichá
Aplikace
Pípne vám to na hodinkách že je hotovo i když nejste doma.
0 ×Nahlásit
Jitka, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ticha,dobře suší
0 ×Nahlásit
Petr, Ostrava - Kunčiceflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
Tichá
Dobře suší
9kg prádla
Aplikace pro telefon
Osvícení bubnu
Tepelné čerpadlo - v létě neumřete teplem, protože sušička nepouští do okolí žádné teplo jako starší sušičky s topným tělesem - je tím pádem daleko úspornější a efektivnější
0 ×Nahlásit
Lukáš, Smržovkaflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
Zatím nejlepší sušička co jsem měl. Suší dokonale, prádlo je načechrané a voňavé. Za ty peníze nejlepší kup. Má možnost vybrat si programy eco s nižší spotřebou elektřiny. Oproti jiným sušičkám je tato opravdu tichá a hlavně úsporná a je fajn že má samočistící funkce jako je proplach kondenzátoru vodou. Musím ocenit profesionální přístup chlapců z Alza expres. Doručeno bylo na čas a upozornění přišlo během dne dvakrát. Děkuji Alze za super služby.
Opravdu asi nejlepší sušička poměr cena na našem trhu.
Krásně usušené prádlo
Nepomačkané
Super funkce připojení k mob.telefonu
Hodně programů
AAA takže úsporná
9kg prádla
10 let záruka na motor
Má samočistící funkce
Obrovský buben
Je opravdu tichá
Pradlo z ní je opravdu voňavé
Dokoupena služba okamžité výměny Alzou
Doručení Alzou bylo absolutně bez problémů a hlavně na domluvený čas.
Světlo v bubnu
Možnost stahnout si další programy z apky LG
Při zakoupení byl vložen v bubnu i sušák buď na boty nebo jako samostatný sušák třeba na košile
Nic
0 ×Nahlásit
Štěpán, Děčínflag
Hodnoceno 11.11.2023, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
dobře suší
celá v češtině
jednoduchá instalace
světlo v bubnu
0 ×Nahlásit
Petr, Karvináflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
Wifi připojení a odeslání zprávy do telefonu o ukončení sušení
0 ×Nahlásit
Jiří, Nový Bor Janovflag
Hodnoceno 11.08.2023, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
LG má špičkové pračky i sušičky. Sušičku máme teď již druhou. První vydržela 20 let a pračka stále ještě pere. Obojí bylo bez nejmenší závady
LG má špičkové pračky i sušičky. Sušičku máme teď již druhou. První vydržela 20 let a pračka stále ještě pere. Obojí bylo bez nejmenší závady.
Nevím
0 ×Nahlásit
perfect factory s.r.o., Praha 4 - Michleflag
Hodnoceno 21.11.2022, varianta LG RC91V9AVSN
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost. Prádlo je voňavé, nadýchané, nezmačkané. Spousta programů včetně ručníků a velkých pokrývek. Máme tři psy, proto je sušička u nás nutností. Filtry zachytí opravdu téměř vše. Vyměnila jsem kombinovanou pračku se sušičkou za tuto sušičku LG (pračku samostatně) a jsem naprosto spokojená. Rozdíl je obrovský. Především jednoduché čištění filtrů. Mohu 100% doporučit!
tichá
prádlo je nadýchané, nepomačkané
aplikace
jednoduché ovládání
jednoduché čištění filtru
vzhled a displej
osvětlení bubnu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18