Obnovit stránku

Recenze Logitech C980 StreamCam Graphite

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech C980 StreamCam Graphite? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech C980 StreamCam Graphite. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech C980 StreamCam Graphite i vy.
Logitech C980 StreamCam Graphite - Webkamera
Logitech C980 StreamCam Graphite
Na objednávku – termín upřesníme
3 490,-
Do košíku
Tomáš, Praha 9 - Hloubětínflag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
kvalita obrazu
dizajn
USB C
integrovaný mikrofón
vlastný software
celková spokojnosť
0 ×Nahlásit
Jan, Kněžmostflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
Kvalita obrazu
USB-C
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.08.2023, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
Určitě poslouží dobře, když najdete spolehlivý USB3 konektor, se kterým si bude kamera rozumět. Pro dobrý obraz je zapotřebí i dobré osvětlení, které když není k dispozici denní, musíte solidně modelovat a svítit uměle.
kompaktní malé řešení
standard webkamer, funguje bez instalace ovladačů ve Windows
celkem slušný obraz za běžných světelných podmínek
celkem bezproblémový a jednoduchý software
LED indikátor aktivní kamery
integrovaný mikrofon
velmi vybíravá na USB port, často se přepíná do 30 fps kvůli tomu, že jí nechutná vámi zvolený USB3
na kabelu je USB-C, rovnou kupte adaptér na USB-A
ovládacímu software skončil vývojový cyklus a výrobce ho přestal vyvíjet, nových funkcí se už nedočkáte
0 ×Nahlásit
Josef, Nymburkflag
Hodnoceno 15.07.2023, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
úžasná kamera. do dnešní doby využívána
0 ×Nahlásit
Jozef, Samorinflag
Hodnoceno 24.02.2023, varianta Logitech C980 StreamCam White
Ověřený nákup
Jednoduchá inštalácia
0 ×Nahlásit
Marek, Bořetínflag
Hodnoceno 26.01.2023, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
Velmi pěkný design a celkové provedení, vizuálně je to pěkný kus kamery
Možnost snímat na výšku a na šířku
Extra držák, který je možné uchytit do stativu
Slušná světelnost objektivu, ale čekal jsem o něco lepší, používám ji ale v reálně horších světelných podmínkách, v případě mírného nasvícení beproblémů
Vysoká kvalita obrazu
Světělnost objektivu je lehce na hraně mého očekávání
0 ×Nahlásit
Rostislav, Horní Radouňflag
Hodnoceno 08.01.2023, varianta Logitech C980 StreamCam White
Ověřený nákup
V prostředí Mac OS X v13.x je Cam rozpoznán a funkční bez instalace driverů. Automatické ostření funguje spolehlivě. Rozlišení je také dobré, ale přepnu-li v každé aplikaci na kameru z iPhone 14, pak z iPhone 14 dostávám mnohem vyšší kvalitu obrazu. To je důvod proč nedávám maximální ohodnocení.
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 20.12.2022, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
Funguje, připojení na USB-C může být u starších pc problém, pozor na to
kvalita obrazu
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 12.11.2022, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
kvalitní obraz
dobře drží na monitoru
bezkonkurenčně nejhorší balení, co jsem kdy viděl; při vybalování má člověk strach, že utrhne kabel (je potřeba tahat přímo za kameru), ochranná fólie na objektivu sama odpadne, ochraná fólie na držáku se zase špatně odlepuje a trhá; případnou reklamaci a zpětné zabalení si náramně užijete
špatná kvalita plastů - kamera špatně zacvakne do držáků a je mírně nakřivo (možná špatný kus)
chybějící jakýkoli návod - jen nenápadná, špatně čitelná URL na vnitřku krabice
chybějící licence k Xsplit (rovněž žádné info v balení)
"Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se, ohledně návodu vás konktatují kolegové z péče o zákazníky napřímo"
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ceske Budejoviceflag
Hodnoceno 11.11.2022, varianta Logitech C980 StreamCam Graphite
Ověřený nákup
Skvělá webkamera, ale ten kabel je fakt hrůza.
Kvalita obrazu
Jedna z mála kamer s kvalitním mikrofonem
USB-C
cena
tuhý nepoddajný kabel co nejde odpojit
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09