Obnovit stránku

Recenze Logitech G305 černá

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech G305 černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 513 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech G305 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech G305 černá i vy.
Logitech G305 černá - Herní myš
Logitech G305 černá
Skladem > 5 ks
1 199,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.05.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup
Skvělá ergonomie
Váha tak akorát
Vyměnitelná baterie a nízká spotřeba
Slot na ukrytí USB přijímače v těle myši
Intuitivní tlačítko vypnuto / zapnuto
0 ×Nahlásit
Petr, Opava 1flag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup
Funguje pěkně
Možnost nastavení v Logitech G-Hub
V balení je baterka
Dobrá cena
Preferuji nabíjení přes USB, než pokaždé vyměňovat AA baterii
0 ×Nahlásit
Radim, Hulínflag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup
Baterie - AAA baterie, jedna mi s myší vydržela klidně tři měsíce
poměrně "lehká"
nulová latence
nastavení myši pomocí aplikace GHUB, ale místo toho raději doporučuji si stáhnout aplikaci rovnou od Logitechu zvanou Onboard Memory Manager
po roce málo kdy kolečko jede nahorů místo dolů
0 ×Nahlásit
Jakub, Kameniceflag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta Logitech G305 bílá
Ověřený nákup
lehká
na jednu baterii vydržela více jak dva roky
pohodlná
překvapivě málo se špiní
dva týdny po uplynutí záruční doby začalo zlobit připojení, myš se náhodně odpojuje, nepomáhá vypnutí a zapnutí myši
0 ×Nahlásit
Boris, Bratislava - Lamačflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pramo v myši sa dá schovať USB so senzorom čo je super na cestovanie.
Dobre sa kĺže po podložke
Vhodná aj na väčšie ruky.
Dobré umiestnenie bočných tlačidiel, nestláčam ich omylom pri práci s ňou.
Vhodná na hry, vďaka decentnému dizajnu aj na prácu a pracovné stretnutia.
Je trochu ťažšia, čo je pochopiteľné keďže má baterku.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 20.04.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup
Kompaktná
ľahká
0 ×Nahlásit
Zákazník, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Logitech G305 bílá
Ověřený nákup
Napriek tomu ze mys nie je draha, kvalita je dost dobra, ani pri stlacani alebo silnom klikani nevydava ziadne vrzganie alebo neprijemne zvuky, len pri "pade" z 2-3cm trochu zarachoti. Dobry vyber, jedina vec ktora sa da vytknut je to ze nie je dobijatelna a treba menit baterky
kvalita
glide
software
nie moc hlucna
cena/kvalita
bezdratova
tvar myse mi trochu nesadol, pri pal gripe ma bolela ruka takze teraz len fignertip grip
nenabijatelna, je na AA baterku (i ked ma vraj vydrzat dlho)
kryt sa dava trochu tazko naspat
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup
Stará vydržala 9 mesiacov nakoľko USB konektor prestal fungovať. Čo sa ale týka funkcie, je to myš so senzorom, ktorý nepreklzáva, minimálnym časom odozvy a za rozumné peniaze bez zbytočností ako RGB, aj vďaka ktorým je myš super za danú cenu. Používaná ako na prácu tak aj na hranie.
Cena
Dobrá aj do väčších rúk
Výdrž batérie
vymeniteľná batéria AA alebo AAA s konvertorom
USB konektor môže byť náchylnejší na poškodenie častým vysúvaním a zasúvaním
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Logitech G305 černá
Ověřený nákup
rád bych to vyměnil za nějakou jinou myš pokud by byla možnost...
žádné
kvalita materiálů
rozměr pro děti
připojení
0 ×Nahlásit
Petr, Hodonínflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta Logitech G305 modrá
Ověřený nákup
je středně velká
lehká
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08