Obnovit stránku

Recenze Logitech HD Webcam C270

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech HD Webcam C270? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 115 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech HD Webcam C270. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech HD Webcam C270 i vy.
Logitech HD Webcam C270 - Webkamera
Logitech HD Webcam C270
Skladem > 5 ks
759,-
Do košíku
Martin, Košice - Západflag
Hodnoceno 04.06.2024, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
mal som už jednú takú, ale po páde sa jej uvolnil CMOS senzor čím odišla do večných lovíšť
bezkonkurenčná cena
obraz dostačujúci na bežné tímové pracovné videohovory
zvuk dostačujúci na bežné tímové pracovné videohovory
malý pozorovací uhol - sníma vás a nie celú vašu miestnosť
nie je FullHD
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 1flag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
Tohle se mi opravdu dlouho nestalo, ale týden po záruce přestala fungovat.. Jinak jsem s ní byl spokojený
kvalita
dobrá cena
spolehlivost?
0 ×Nahlásit
JUDr. Jitka Hasíková s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Slušná kamera, žiaľ zle vyriešené prichytenie na NB, treba trpezlivosť, kým to ako-tak drží a nespadne.
bezproblémové zapojenie, slušné rozlíšenie
kamera na NB zle drží, prichytenie je príliš voľné
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
bezva obchod, už sem v něm napoupil víckrát a pokaždé spokojenost
výborná kamera
žádná
0 ×Nahlásit
Matěj, Prahaflag
Hodnoceno 23.08.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Poměr cena/výkon
Obraz zřetelný
Při konferenčních hovorech perfektně oddělený background od obličeje
"pacička" na upevnění na monitor by mohla mít větší odpor
0 ×Nahlásit
Alena, Šoporňaflag
Hodnoceno 21.08.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
malá
zle drží na PC
0 ×Nahlásit
Ivan, Praha 6flag
Hodnoceno 30.07.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
Originální Logitech tedy perfektní podpora
Mnoho výborných programů i zdarma včetně programu pro podrobné nastavení kamery
Parametry dostačující
cena za značku a bezkonkurenční poporu
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 9 - Hloubětínflag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
na pracovní meetingy naprosto dostačující
dobrý obraz
dobrý zvuk
snadné usazení na monitor/notebook
0 ×Nahlásit
Matěj, Kralupy nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 14.03.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
kvalita obrazu špatná i na tuto cenocou kategorii
tato revize nedovoluje manuální ostření otevření webkamery, lagitechu asi došlo že tím z lidí vyždímají více peněz
0 ×Nahlásit
Pavel, Plzeňflag
Hodnoceno 01.03.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
Vynikající kamera včetně vestavěného mikrofonu. Pěkný obraz i zvuk.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02