Obnovit stránku

Recenze Logitech HD Webcam C270

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech HD Webcam C270? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 103 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech HD Webcam C270. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech HD Webcam C270 i vy.
Logitech HD Webcam C270 - Webkamera
Logitech HD Webcam C270
Skladem > 5 ks
759,-
Do košíku
Petr, Praha 1flag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
Tohle se mi opravdu dlouho nestalo, ale týden po záruce přestala fungovat.. Jinak jsem s ní byl spokojený
kvalita
dobrá cena
spolehlivost?
0 ×Nahlásit
JUDr. Jitka Hasíková s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Slušná kamera, žiaľ zle vyriešené prichytenie na NB, treba trpezlivosť, kým to ako-tak drží a nespadne.
bezproblémové zapojenie, slušné rozlíšenie
kamera na NB zle drží, prichytenie je príliš voľné
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
bezva obchod, už sem v něm napoupil víckrát a pokaždé spokojenost
výborná kamera
žádná
0 ×Nahlásit
Matěj, Prahaflag
Hodnoceno 23.08.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Poměr cena/výkon
Obraz zřetelný
Při konferenčních hovorech perfektně oddělený background od obličeje
"pacička" na upevnění na monitor by mohla mít větší odpor
0 ×Nahlásit
Alena, Šoporňaflag
Hodnoceno 21.08.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
malá
zle drží na PC
0 ×Nahlásit
Ivan, Praha 6flag
Hodnoceno 30.07.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
Originální Logitech tedy perfektní podpora
Mnoho výborných programů i zdarma včetně programu pro podrobné nastavení kamery
Parametry dostačující
cena za značku a bezkonkurenční poporu
0 ×Nahlásit
Jiří, Praha 9 - Hloubětínflag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
na pracovní meetingy naprosto dostačující
dobrý obraz
dobrý zvuk
snadné usazení na monitor/notebook
0 ×Nahlásit
Matěj, Kralupy nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 14.03.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
kvalita obrazu špatná i na tuto cenocou kategorii
tato revize nedovoluje manuální ostření otevření webkamery, lagitechu asi došlo že tím z lidí vyždímají více peněz
0 ×Nahlásit
Pavel, Plzeňflag
Hodnoceno 01.03.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
Vynikající kamera včetně vestavěného mikrofonu. Pěkný obraz i zvuk.
0 ×Nahlásit
Lucie, Boskoviceflag
Hodnoceno 14.02.2023, varianta Logitech HD Webcam C270
Ověřený nákup
mala kamerka, skvely obraz
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03