Obnovit stránku

Recenze Logitech Speaker System Z533 Black

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Speaker System Z533 Black? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 64 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Speaker System Z533 Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Speaker System Z533 Black i vy.
Logitech Speaker System Z533 Black - Reproduktory
Logitech Speaker System Z533 Black
Skladem > 5 ks
3 019,-
Do košíku
Petr, Opava 1flag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Myslím si, že za tuto cenu jsou to skvělé reproduktory. Mají super zvuk a při sledování filmu či poslechu hudby zní naprosto skvěle.
Skvělý zvuk
Super poměr cena/výkon
Dobrý basák
0 ×Nahlásit
Jakub, Nové Mesto nad Váhomflag
Hodnoceno 24.10.2023, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Ako produkt fakt iba pre nenáročných. Mne vadil dosť výrazný statický šum (normálne zapnuté repro, ale PC neprehrával žiadny zvuk)
celkom fajn basy
za tú cenu by som povedal, že OK pomer cena / výkon, ale stále je to rozhodne lowcost
zreteľne počuteľný statický šum na pozadí, veľmi mi to vadilo, čo je aj dôvod, prečo som reproduktory vrátil
satelitné reproduktory sú z plastu, je to cítiť na kvalite ("plechový" zvuk)
dva vstupy - PC AUX sa neprepínajú manuálne, ale deje sa to nejak automaticky, ale po čase sa to samé vypne a zvuky sa neprehrávajú, hoci svieti LED dióda na bielo, treba manuálne stiahnuť volume na koliesku úplne doľava do polohy vypnuté a potom naspať. Robiť to každý deň je otrava
0 ×Nahlásit
Juraj, Žilinaflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
pekný zvuk
regulácia basov
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.05.2023, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Dobre
0 ×Nahlásit
Karol, Selecflag
Hodnoceno 30.12.2022, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Mám rád Logitech. Mám rád aj Alzu a mám od nich väčšinu vecí. Kúpil som si tieto reproduktory k počítaču. A stali sa tieto tri veci: 1. odpojil som svoje 20 ročné preproduktory, 2. rozbalil som a zapojil toto 3. pustil som Nightwish, najprv na rozbeh Sleeping Sun. Potom Wish I Had An Angel a keď sa Tarja dostala k refrénu skončil basák (chrčanie, basy preč)... Podotýkam že nie som človek čo sa snaží reproduktormi otvoriť dvere. Hlasistosť bola zhruba na polovicu. Škoda. Ale Tarja stále ide 8-).
Pustil som Nightwish..odišiel basák
0 ×Nahlásit
Luděk, Adamovflag
Hodnoceno 16.11.2022, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
K pc dostačující.
Při vypnutí bzučí, musím vypínat ze zásuvky, protože pc mám v místnosti kde i spím.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 26.01.2022, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Hraji velmi dobre to nemohu rici, nemaji pasivni sum ani hluk. Ovladac je ale desive spatne vymysleny na tuhem kabelu s propojenim na aux, uz jen ty kabely znemoznuji ovladani, nicmene pokud se hlasitost ovlada primo v PC tak to problem neni, pokud na stole - je to otrava.
0 ×Nahlásit
Ivan, nova dedinkaflag
Hodnoceno 16.12.2021, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
prekvapila vaha krabice pri vyzdvihnuti
ovladanie hlasitosti sa toci lahko ale je citit ze je z kovu a masivne
hraju celkom zrozumitelne
hrubsie kable
slusne basy aj vykon
satelity mohli mat nizsiu deliacu frekvenciu
0 ×Nahlásit
Daniel, Prahaflag
Hodnoceno 09.09.2021, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Skvělý čistý zvuk
Silné basy
Ovládání hlasitosti i basů
Design
Jen škoda že ovladač hlasitosti není bezdrátový
0 ×Nahlásit
Fileki Trade s.r.o., Třebíč Nové Dvoryflag
Hodnoceno 11.04.2020, varianta Logitech Speaker System Z533 Black
Ověřený nákup
Ten zvuk mě opravdu ohromil... Nečekál jsem takovej výkon.
Za tu cenu je to fakt pecka :))
Doporučují
Luxusní ovladání
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18