Obnovit stránku

Recenze Logitech Webcam C930e

Zajímají Vás názory a recenze na Logitech Webcam C930e? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Logitech Webcam C930e. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Logitech Webcam C930e i vy.
Logitech Webcam C930e - Webkamera
Logitech Webcam C930e
Skladem > 5 ks
2 199,-
Do košíku
Martin, Ostrava - Svinovflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Som maximálne spokojný, len ma značne prekvapilo, že v PC (Windows 10) sa však hlási ako C920 a žiadny ovládač (driver) som na to nenašiel (ani na stránkach výrobcu). Soft zo stránok výrobcu na update Firmware C930e mi hlási "Device not found" a neviem si s tým nijak poradiť. Obávam sa že update firmware nebude fungovať. Na stránkach výrobcu som nič nenašiel a pri pokuse o kontaktovanie technickej podpory výrobcu sa so mnou baví len AI (umelá inteligencia) a dokola ma posiela na tie isté odkazy, ktoré nijak nepomôžu. Iná možnosť kontaktovať podporu neexistuje, resp. nenašiel som.
Kvalita od overeného výrobcu
Široký objektív 90°
Kvalitná optika
Kvalitné mikrofóny
0 ×Nahlásit
net.pointers s.r.o, Praha 8 - Karlínflag
Hodnoceno 02.04.2020, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Kvalitní kamera s výbornými vlastnostmi za komplikovaných světelných podmínek
0 ×Nahlásit
Roman, Brnoflag
Hodnoceno 30.03.2020, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
pěkný obraz
dobrý zvuk
s W10 žádná instalace
uchycení je trochu divoké
0 ×Nahlásit
Jan, Plzeň 12flag
Hodnoceno 31.01.2018, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Kvalita obrazu a mikrofonu
Zpracování
Logitech
Stativový závit
Velmi nastavitelná nožička
Krytka pro pocit soukromí
Informační led diody po stranách
Cena - ale jde vyřešit tím že si počkáte na slevu (koupeno za 2000 když byl blackfriday)
0 ×Nahlásit
Evžen HOLČÁK, krhovaflag
Hodnoceno 24.04.2017, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
kvalitní obraz
U více zařízení vypíná USB (asi přetížení)
0 ×Nahlásit
Karel, Lazníkyflag
Hodnoceno 18.04.2017, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Je to vše OK
Zatím mi její zvuk nebere na Mac mini SKYPE ale to musím ješě pobojovat
0 ×Nahlásit
Ota, Praha 6 Veleslavínflag
Hodnoceno 23.05.2016, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
velmi dobrá kvalita obrazu
možné připevnit na stativ
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 6 - Střešoviceflag
Hodnoceno 17.11.2015, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Snadná instalace, dobrý mikrofon i perfektní obraz. Perfektní fotky. Super je krytka objektivu pro pocit soukromí. Používám s Windows 10.
Dle sdělení protistrany (užívá Windows 8) na Skypu je obraz chvílemi rozostřen jak kamera samovolně zaostřuje.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prievidzaflag
Hodnoceno 26.05.2015, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Fakt super kamera skoro som 'odpadol' v dobrom slova zmysle aky ma obraz a tak isto siroky zaber proste wow ;) a zvuk neviem no nic moc podla mna nic extra ;)
Tuto kameru som poslal ako darecek znamemu a alza totalne prepadla. Darujuci nedostal ziadny odkaz a certifikat ktory v ku sluzbe ponukaju takze darcek nemal svoje caro. Vykompenzovane 5e poukazkou ktoru asi ani nevyuzijem ale povedzme si co to je 5uro :D nic. Dakujem uz nikdy. T.D.
0 ×Nahlásit
Tomáš Havlíček, Praha 9 - Letňanyflag
Hodnoceno 06.04.2015, varianta Logitech Webcam C930e
Ověřený nákup
Elektronické přiblížení/oddálení zabíraného obrazu/čočky + elektronické natočení obrazu/čočky vlevo/vpravo
Kvalita obrazu a zvuku
Připojení i přes USB 3.0
Stojánek
S kvalitou a bohatou výbavou je zamozřejmě vyšší cena...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13