Obnovit stránku

Recenze Mercusys MR20 AC750 WiFi router

Zajímají Vás názory a recenze na Mercusys MR20 AC750 WiFi router? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 14 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Mercusys MR20 AC750 WiFi router. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Mercusys MR20 AC750 WiFi router i vy.
Mercusys MR20 AC750 WiFi router - WiFi router
Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Skladem > 10 ks
469,-
Do košíku
Pavel, Stařečflag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
malý jednoduchý router, snadná konfigurace
0 ×Nahlásit
Matúš, Bratislavaflag
Hodnoceno 12.06.2024, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup
potreboval som rychlo a jednoducho zabezpecit wifi v miestosti, kde nemam dostatocny signal z hlavneho routru. toto boo presne co som potreboval, za par eur wifi vyriesena v celom byte
super
lahka instalacia, spustenie
funguje bez problemov
0 ×Nahlásit
Josef, Radimerflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup
male rozmery
super vzhled
pristup do systemu jen pres aplikaci, boze kdo to vymyslel, po kazdem resetu zarizeni zase parovat v aplikaci.
Plno veci jde nastavit jen v rozsirene aplikaci, jdou spustit i funkce ktere router nema a sekne se to.
Nakonec nastavene jako klasicke AP, caste vypadky, odpojuje se od hlavniho routeru. Casto pripojen k wifi ale bez pristupu na net.
za me spatenka, jak system, tak ovladani.
0 ×Nahlásit
Kamil, Milovice Mladáflag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup
Za od rána to nastavují aj nejde k WiFi se připojí telefon ale nemá přístup internetu
prej rychle nastaveni
0 ×Nahlásit
Daniel, Banská Bystrica 1flag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pekný, malý, jednoduché nastavenie, appka do mobilu. Zatiaľ používaný krátko, ale spokojnosť.
0 ×Nahlásit
Matúš, Vlachovoflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje super, dobrý pomer cena a funkcie
0 ×Nahlásit
Mikuláš, Nové Zámky 2flag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje
Jednoducha konfiguracia
0 ×Nahlásit
Daniel, Kravanyflag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Krátky kábel napájania.
Naplnil všetky očakávania.
Dobrý príjem signálu aj dobré vysielanie signálu v oboch frekvenciách.
Dobrá cena
0 ×Nahlásit
Jindřich Coufal, Střemyflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup
Používám ho jako extender. Dá se nastavit na příjem i vysílání 2,4+5 GHz zvlášť. SSID si taky můžete nastavit jaké chcete. Nemusíte jen opakovat a rozšiřovat dosah hosta, ale mít třeba v každé místnosti jiné SSID. Vše se dá nastavit rovnou z telefonu, aniž byste cokoliv připojovali kabelem. Webové rozhraní se samo a přehledně přizpůsobuje displeji telefonu nebo monitoru PC. Za mě ideál.
Funguje skvěle
Přehledné rozhraní
Malý, bílý, hezký
Dá se nastavit bez kabelu.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Veľká Lomnicaflag
Hodnoceno 20.08.2023, varianta Mercusys MR20 AC750 WiFi router
Ověřený nákup
Sluzi iba na rozsirenie wifi
Lepsie pokritie ako mi router 4a
cena
5ghz
Nema aplikaciu
Iba 100 mbit lan porty
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19