Obnovit stránku

Recenze Mercusys MR80X

Zajímají Vás názory a recenze na Mercusys MR80X? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 17 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Mercusys MR80X. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Mercusys MR80X i vy.
Mercusys MR80X - WiFi router
Mercusys MR80X
Skladem > 5 ks
1 079,-
Do košíku
Tomáš, Trutnovflag
Hodnoceno 12.07.2024, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup
Router splňuje vše co potřebuji. Dobře vypadá. Nezahlcuje se je prostě dobrý.
vzhled
cena
výkon
nastavení
nejsou
0 ×Nahlásit
Anežka, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 11.06.2024, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup
Bohužel je toto V1.20, tedy nepoužitelné pro EasyMesh, která vyžaduje V3.
0 ×Nahlásit
Alexandr, Tábor 2flag
Hodnoceno 01.10.2023, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup
Slušný dosah, slušná rychlost.
Jen základní nastavení, tedy nic pro hračičky.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup
Rychlost
Dosah
0 ×Nahlásit
Rudolf, Košice - Sídlisko Ťahanovceflag
Hodnoceno 25.05.2023, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dosah a rychlost prenosu je velmi dobra teray až pred branou mam signal a rychlost mi ukazuje 5G 497Mbs
0 ×Nahlásit
Marián, Rovinkaflag
Hodnoceno 15.01.2023, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vynikajuci pomer cena/kvalita
rychly
zatial spolahlivy
ziadne
0 ×Nahlásit
Vladimír, Praha 7 - Holešoviceflag
Hodnoceno 01.12.2022, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup
Neni to Extender. Je to Router a Access Point, ale nijak ne Extender. Byl nahran posledni Firmware, rezim "Extender" (prijmani internetu pres WiFi a rozdavani ho kabelem a dale pres WiFi) se vsak neobjevil.
V ostatnim standardni klasika
Uvadite zbozi v kategorii "Extendery", a kvuli tomu jsem si ho v dobre vire koupil, ale lhali jste. Je tam rezim "Router" (internet z WAN portu od ISP se rozdava kabelem a vzduchem) a rezim "Pristupovy bod" (internet z WAN portu od existujici LAN se rozdava kabelem a vzduchem). T.j. zdrojem internetu je vzdy WAN port - kabel. Ale to neni Extender. Extender (treba vasi "specialisty" to nevedi) - to je kdyz zdrojem internetu je stavajici WiFi sit. Prave ji rozsirujete. Bezdratove a dratove. Prijmate WiFi a rozdavate to kabelem a WiFi - rozsirujete tak dosah stavajiciho WiFi. Proto "Extender", vy znalcove na baterky. Jsem zklaman a citim se byti osizen.
"Poznámka Alza redakce - děkujeme za zprávu. Situaci jsme prověřovali a na webu máme produkt uveden správně jako Router. Hezký den"
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.11.2022, varianta Mercusys MR80X
Ověřený nákup
jednoduché a rýchle nastavenie
za tú cenu super
nič
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14