Obnovit stránku

Recenze Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black

Zajímají Vás názory a recenze na Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black i vy.
Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black - Myš
Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Prodej skončil
Jiří, Vyškovflag
Hodnoceno 24.12.2023, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Po roce a půl používání je plast značně rozvrzaný a tlačítka velmi špatně reagují. Nevím proč jsem čekal od Microsoftu kvalitu, ale tady ji nenajdete určitě.
0 ×Nahlásit
Alžbeta, Šúrovceflag
Hodnoceno 03.09.2023, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Velmi dobre sa drzi
Na to ze je na blouethoot sa vobec nezasekava
Nic
0 ×Nahlásit
Milan, Praha 6flag
Hodnoceno 13.04.2023, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
nevyhovuje mi do ruky zcela placatý design, což je hlavní přednost této myši... komu sedne, bude nadšený
příjemný chod kolečka
magnetický kryt baterií
prémiové zpracování
nezvyklé držení
nemá vypínač
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.04.2023, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Design
Ergonómia
Koliesko na myši vydáva extrémne hlasný a nepríjemný zvuk pri scrollovaní, zrejme chybný kus
Tlačidlá tiež trochu hlasné, ale to je myslím v poriadku
Celkové spracovanie nie je ani zďaleka prémiové a nezodpovedá cene
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.02.2023, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Působí lacině, cena neodpovídá kvalitě
Skrolovací kolečko nemá plynulý chod, a je úzké, velmi laciný neprémiový dojem
Blbě padne do ruky, vachrlatá nepřesná - ale to je subjektivní. Třeba i menší Logitech Pebble je proti tomu luxus co se týče provedení i přesnosti
0 ×Nahlásit
Jan, Vlastějoviceflag
Hodnoceno 13.11.2022, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Malá, kvalitně zpracovaná, dobře padne do ruky
Kryt baterie na magnet, žádné plastové zámečky co by se ulomily
Vyměnitelná baterie AAA
Není pogumovaná, takže časem nebude lepkat a loupat
Matná
Funguje bezvadně na skle
Nepotřebuje USB přijímač
Nevím o ničem
0 ×Nahlásit
Stanislav, Prahaflag
Hodnoceno 09.10.2022, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Zatím bez problému.
0 ×Nahlásit
Jan, Trutnov 4flag
Hodnoceno 29.09.2022, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Stabilní spojení (neodpojuje se)
Hodně barevných variant
Mám doma už druhou, obě bez problémů :)
Mohla by mít více tlačítek
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 10 - Záběhliceflag
Hodnoceno 25.09.2022, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
dobrá na nošení, plochá malá
Nemá zbytečné tlačítka, která by obtěžovala a zbytečně a omylem se mačkala
nepotřebuje USB přijímač a tak šetří slot na jiné užití, nemám problémy se spojením s laptopem
není tichá, klikání je slyšet v noci když nechcete rušit
nevypíná se automaticky při nečinnosti, mám ji krátce a zatím nevím jak dlouho vydrží
je na dvě tenké tužkové baterie, přijde mě to zbytečně příliš
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.06.2022, varianta Microsoft Surface Mobile Mouse Bluetooth, Black
Ověřený nákup
Oproti iným myšiam v kategórii plochých / prenosných myší má solídnu ergonómiu, padla mi do ruky celkom dobre a koliesko je rýchlo nahmatateľné. Takisto zapínanie a pripojenie je bezproblémové. Treba ju však používať na skutočne plochom a nereflexívnom povrchu. Napr. podobný produkt od iného výrobcu som používal aj na obruse či taburetke, ale táto myš vyžaduje poctivú podložku. To je aj dôvod, prečo nedávam 5 hviezdičiek, pretože to trochu uberá na prenosnosti.
Dizajn
Portabilita
Ergonómia
Niektoré povrchy jej robia problém
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19