Obnovit stránku

Recenze Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC

Zajímají Vás názory a recenze na Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 103 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC i vy.
Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC - WiFi router
Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Skladem > 5 ks
1 999,-
Do košíku
Josef, Brazdimflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
Je super
0 ×Nahlásit
Jan, Dašiceflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
Už je mám 3 roky. Mám dva propojené do Wifi Mesh. A fungují naprosto bezchybně. S routery od jiných značek jsem řešil restartování routerů, nechtěli přidělovat adresy občas se zasekly. Těmito od Microtiku jsem nikdy nic řešit nemusel fungují naprosto bezchybně. Mají integrované antény, ale přesto dosahují lepšího pokrytí nežli od předchozích routerů s okázalými anténami. Obecně mě Mikrotik nadchl.
RouterOS
Pravidelné bezproblémové aktualizace
Zálohy celého nastavení
bezchybné funguvání
nedostižný hardware a funkce za tuto cenu (alespoň před třemi lety teď jsem neporovnával)
Obecně velké nadšení
RouterOS může být z prvu trochu příliš komplexní jde v něm totiž nastavit všechno a k tomu ještě něco navíc.
0 ×Nahlásit
Michael, Pardubiceflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
Dost hřeje i bez provozu. Snad to vydrží
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 14.09.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
Velké zklamání.
dobrý dosah wifi
špatné přiřazování adres, odhlašuje zařízení
0 ×Nahlásit
Tereza, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav 1flag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
malý
nekonečné možnosti nastavení, když tomu rozumíte
0 ×Nahlásit
Jiří, Kadaňflag
Hodnoceno 15.08.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
Vše dle očekávání
Mikrotik
Nevím
0 ×Nahlásit
Adam, Rakoviceflag
Hodnoceno 23.06.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
potreboval som pridať 5G wifi do existujúcej Mikrotik infraštruktúry. Splnilo očakávania.
5G Wifi
CAPsMAN
ako CAP nakonfigurované za 5 minút
0 ×Nahlásit
Andrej, Liskováflag
Hodnoceno 02.03.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi dobrý wifi signál
Malý router, bez trčiacich antén
Veľa funkcií, dá sa nastaviť čokoľvek
Mobilná aplikácia
0 ×Nahlásit
Kryštof, Letyflag
Hodnoceno 16.01.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
unikátní co umí
za neuvěřitelně malé peníze, na to co dělá
záložní konektivita přes USB modem
gigabitové porty a běhají gigabit
wifi 2.4 i 5GHz paráda až AC
snad jen že nemá silné externí antény
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 6 - Břevnovflag
Hodnoceno 01.01.2023, varianta Mikrotik RBD52G-5HacD2HnD-TC
Ověřený nákup
Klasicky Mikrotik - i tentokrat super router, ale i tentokrat selhal jako AP. Kdybych ho nekupoval kvuli 5 GHz WiFi, dal bych i 5*.
IPsec HW akcelerace
GbE porty
RouterOS
PoE, i kdyz jen pasivni
Zdlouhava detekce radaru na 5 GHz
Nestabilni rychlost na 5 GHz WiFi - nepouzitelne na VR (VD streaming 150 Mbps)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09