Obnovit stránku

Recenze Moon Nova 100 Plus + Pulsar

Zajímají Vás názory a recenze na Moon Nova 100 Plus + Pulsar? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 37 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Moon Nova 100 Plus + Pulsar. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Moon Nova 100 Plus + Pulsar i vy.
Moon Nova 100 Plus + Pulsar - Světlo na kolo
Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Skladem > 10 ks
318,-
Do košíku
Andrej, Vištukflag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
Kupoval som sadu v akcii za necelých 7€ a za tú cenu perfektná kúpa. Pre nenáročného cyklistu predné svetlo bohato stačí aj na prisvietenie si v tme a zadná blikačka je pekne viditeľná aj cez deň.
dosvit / viditeľnosť
na zadnom svetle sa dá regulovať aj náklon
napájanie bežnými batériami
režimy
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
super svietivosť ako predné tak zadné
kúpil som rovno dve
dobré uchytenie, odporúčam tento produkt !
nič
0 ×Nahlásit
Pavel, Lysá nad Labemflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
Paráda, svítí dostatečně, dobré i na denní svícení. Přední na jednu AA bat. Praktické nemusi se hlidat žádné nabíjení jedna náhradní baterie je lehká a snadno se uveze ale lze ji koupit skoro kdekoli.
Praktické kompaktní s dostatečným svitem a jednoduchým a pevným uchycenim.
Pomer cena vykon je super.
Žádné jsem nezjistil.
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
Znovu bych již zvolil jinou
Za dané peníze přijatelné
Čekal jsem trochu víc…
Není špatná, ale neoslní
0 ×Nahlásit
Alexandra, Prešovflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Parádna svietivosť
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
cena
sila svetla
možnosť stupňovať silu svetla
0 ×Nahlásit
Marko, Vyšné Ružbachyflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
silno svieti
0 ×Nahlásit
Radoslav, Bytčaflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
Fantastická svietivosť
Kompaktné rozmery
Kvalita spracovania
Rôzne režimy svietenia
Trocha ťažšie sa svetlá demontujú z držiakov, ale časom sa to zrejme povolí
0 ×Nahlásit
Gabriel, Veľké Uľanyflag
Hodnoceno 18.11.2023, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.11.2023, varianta Moon Nova 100 Plus + Pulsar
Ověřený nákup
Za tu cenu velmi dobra suprava. Urcite odporucam. Zadne svetlo je naozaj velmi silne takze si vas urcite kazdy vsimne a bude chciet obist aby ste mu neblikali do oci😀
Velmi silne zadne svetlo. Nechel by som ist za sebou ked to blika😀
Zadne svetlo vidiet do velkej dialky. Ma 2 urovne intenzity
Predne celkom dost osvetli cestu. Ma 3 urovne intenzity a vie a blikat
Pamata si ci ma blikat alebo svietit. Ale nie na aku intenzitu
Vypnutie je cez dlhe podrzanie co mi pride zdrzujuce. Lepsie by bolo vypnutie na klik tlacidla
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12