Obnovit stránku

Recenze Moza Nano SE

Zajímají Vás názory a recenze na Moza Nano SE? U nás má zatím hodnocení 3,2 z 5 hvězdiček od 39 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Moza Nano SE. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Moza Nano SE i vy.
Moza Nano SE - Stabilizátor
Moza Nano SE
Prodej skončil
Lukáš, Zvolenflag
Hodnoceno 09.03.2024, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
spokojnost :)
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena,vydrz baterie, a pokud spojíte s aplikací točíte videa a děláte selfie a super kvalitě.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Dobré spracovanie
Nefunguje bez aplikácie
Absencia možnosti natočenia o požadovaný uhol
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Ani ne po měsíci přestalo fungovat dálkové ovládání, takže neposlouží už ani jako selfie tyč…dobrej šmejd!!!!
0 ×Nahlásit
Peter, Plavecký Mikulášflag
Hodnoceno 15.08.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
niekoľko krát reklamovaný
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.05.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Kompaktný
Pevný
Trojnožka
cena
diaľkový ovládač - nejde vymeniť baterka (resp. ide len treba "odtrhnúť" zadnú časť)
za tú cenu nemám čo vyčítať
0 ×Nahlásit
Erik, Martin 1flag
Hodnoceno 09.05.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Ako za tú cenu sa nedá očakávať zázrak, ale tento gimbal je prakticky nepoužiteľný .. a nie je to tým, že je 1 osový - je to tým, že proste na 90% nefunguje
cena
neudrží Xiaomi 12 bez krytu, čo je už viacmenej kompaktný telefón - po 5 minútach používania sa vypne a tak sa celý telefón pretočí
párovanie funguje len keď sa mu zachce
batéria sa vybije takmer okamžite
ovládanie funguje ako sa mu zachce
0 ×Nahlásit
Jakub, Olomoucflag
Hodnoceno 18.04.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Tento výrobek je naprostý šit a jde jen o okrádání lidí. Já jsem za něj zaplatil cca 1390,-
Žádné
Po půl roce občasného použití prasklo upnutí telefonu
Reklamace zamítnuta z důvodu mechanického poškození
Dokonce přestalo i fungovat automatické vyvážení mob.
Potřeba neustále nabíjet.
0 ×Nahlásit
Jan, Orlováflag
Hodnoceno 23.02.2023, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Zcela nevyhovující , ale co by člověk chtěl za pětikilo 😀 Bohužel nemám v domácnosti zařízení které by udržel bez potíží , tudíž nepoužitelné Doporučuji připlatit a pořídit víceosí stabilizátor a hlavně na vyšší váhu , dnešní zařízení jsou velké a těžké
Příjemné zpracování
Dobrá aplikace
Neunese iphone 14pro
Má velké problémy se stabilizací iphonu 8plus
Je to prostě vlastnost - jen jedna osa stabilizace
Nosnost je pravdu kritická s dnešní velikostí telefonů
Když není telefon přesně vyvážen , začne se klepat a následně se vypne
0 ×Nahlásit
Zákazník, Slaný 1flag
Hodnoceno 29.12.2022, varianta Moza Nano SE
Ověřený nákup
Feel like return not working properly
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01