Obnovit stránku

Recenze Munchkin

Zajímají Vás názory a recenze na Munchkin? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 34 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Munchkin. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Munchkin i vy.
Munchkin - Karetní hra
Munchkin
Skladem > 10 ks u dodavatele
378,-
Do košíku
Prusa Research a.s., Prahaflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta Munchkin
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
František, Prahaflag
Hodnoceno 27.11.2022, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Z počátku trochu abstraktní pravidla, ale důležité je nebrat je moc vážně. Potom imho lepší hra než Bang, který má pravidla úplně pro děti.
Pravdu má majitl hry
Super obrázky
Texty jako obrázky
Pro více hráčů, nejlépe 5, pod čtyři hráče celkem nuda
0 ×Nahlásit
Ludmila, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 30.09.2020, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Super hra :)
0 ×Nahlásit
Antonín, Vysoká Pecflag
Hodnoceno 16.08.2019, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Zábavná hra
Baví vás dlouho
Chvilku trvá než se naučíte pravidla - musím doporučit podívat se na video Table Top kde jsou i Munchkini. Můžete ho nalézt na stránce videacesky.cz
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brnoflag
Hodnoceno 07.08.2017, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Velmi vtipná zábava
Relativně krátká hra
Stručná pravidla, které lze dle potřeby zjednodušit
Může být časem monotónní
Špatně zamíchané karty, zvláště u nového balíčku karet zkazí hru
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 10flag
Hodnoceno 25.10.2016, varianta Munchkin
Ověřený nákup
super hra
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 8 - Kobylisyflag
Hodnoceno 26.09.2016, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Rychlá a jednoduchá hra.
0 ×Nahlásit
Marián, Nitraflag
Hodnoceno 01.12.2015, varianta Munchkin
Ověřený nákup
úžasná hra, pri ktorej je povinnosť pohádať sa :D
Super na dobú hernú párty
Možno po veľkom množstve odohraných hier začne byť Munchkin nudný, nakoľko budeme poznať všetky karty, ale dajú sa dokúpiť rozšírenia, takže táto kartová hra vydrží veľmi-veľmi dlho
0 ×Nahlásit
Ľudmilaflag
Hodnoceno 14.04.2015, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Zábavná, svižná hra.
Chýba herná plocha. Dá sa hrať aj bez nej, ale ja som si ju radšej stiahla z netu a vytlačila, robí to hru krajšou.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 14.01.2015, varianta Munchkin
Ověřený nákup
Výborná společenská hra
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08