Obnovit stránku

Recenze NAIPO MGS-150DC

Zajímají Vás názory a recenze na NAIPO MGS-150DC? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 98 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NAIPO MGS-150DC. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NAIPO MGS-150DC i vy.
NAIPO MGS-150DC - Masážní límec
NAIPO MGS-150DC
Skladem > 5 ks
1 499,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 21.07.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup
cena, efekt, funkčnost
0 ×Nahlásit
Zákazník, Jindrichuv Hradecflag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
+
0 ×Nahlásit
David, Ludgeřoviceflag
Hodnoceno 18.06.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
užitečný
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
good present for your wife
0 ×Nahlásit
Andrej, Bratislava - Dúbravkaflag
Hodnoceno 31.03.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup
Hreje
Masiruje
Da sa posunut a pridrzat na rozne miesta
Regulacia rychlosti
Ohrievanie sa da vypnut
Miesto na ruky :D
Dlho trva nez je citit ohrev
Ohrev je pomerne slaby
Masaz sa neda regulovat, iba rychlost
Masaz je trosku drsnejsia
0 ×Nahlásit
Drahomíra, Ostrava hrušovflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Můžu si posunout kde chci masáž a hlavně v klidu doma u televize
No mohlo by svítit ty funkce třeba té teploty nebo síly té masáže, musela jsem to pořád přepínat abych poznala ale to je malá věc
0 ×Nahlásit
Vladimír, Hažín nad Cirochouflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Veľmi dobré sa používa na miesta,ktoré si nemôžete sám pomasírovať,chrbtica,hlavne medzi lopatkami a kríže
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 4 - Hodkovičkyflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup
Uplna pecka, za takovou cenu jsem nemela velke ocekavani. Byl to vanocni darek pro rodice a nemohou si pristroj vynachvalit. Jdu koupit jeste jeden pro me.
zadne
0 ×Nahlásit
Jakub, Židoviceflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Velmi skvělí masážní přístroj. dobře funguje včetně vyhřívání.
funkčnost
kvalita
cena
0 ×Nahlásit
Kateřina, Čáslavflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta NAIPO MGS-150DC
Ověřený nákup
masáž je velice příjemná
bohužel po použití silné bolesti hlavy a krční páteře
produkt jsem kupovala s velkým nadšením kvůli velice pozitivním recenzím, po mé zkušenosti však silně nedoporučuji
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04