Obnovit stránku

Recenze NEDIS NBCR200BK černá

Zajímají Vás názory a recenze na NEDIS NBCR200BK černá? U nás má zatím hodnocení 3,4 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NEDIS NBCR200BK černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NEDIS NBCR200BK černá i vy.
NEDIS NBCR200BK černá - Chladící podložka pod notebook
NEDIS NBCR200BK černá
Skladem > 5 ks
399,-
Do košíku
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
Tichá
Chladí dobře
Plastová konstrukce není stabilní
Spodní držátka se snadno odlomí
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 01.02.2023, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
Nie je to moja prvá ani posledná ale nečakal som taký prístup servisu . Určite budú mať viacej takých reklamácii teraz si takú konzolu môžem dať vytlačiť na 3D tlačiarni a určite bude pevnejšia ako ta či tam bola
Čo sa týka chladenia dobre
Ticha
Určená na jedinom mieste !!!!
Stojan na ktorom to je je tak tenký plast že po 2 mesiacoch používania sa mi zlomila ta spodná časť
Vrtule chladiča sú nevyvážene občas rezonujú a dotýkajú sa kovovej konzoly na ktorej je to postavené
Nakoľko prenášať svoje pracovisko a potrebujem takú vec ako podložka
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.08.2022, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
nekvalitní plast
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.08.2022, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
Při úpravě polohy jsem zavadila palcem o jeden z držáčků dole na desce a ten se zlomil... Provedení je velmi nekvalitní už na první pohled. Nechápu, roky mám od jiné značky podobný, bohužel už nedostupný, a tomu i při neopatrném zacházení vše drží a to už jsem ho jednou i rozebrala.
nekvalitní plastové držáky notebooku
po 4 měsících upadl jeden z "držáčků"
chladí méně než jiné s jedním ventilátorem
nelze vypnout světlo
na první pohled nekvalitní plast
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 25.06.2022, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
Myslim si ze za tie peniaze je to v pohode.
Chladenie super
Polohovatelna
Lacne spracovanie
0 ×Nahlásit
Adriana, Březováflag
Hodnoceno 30.11.2020, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
nastavení na velikost notebooku
dobrá polohovatelnost
cena
0 ×Nahlásit
Ivan, Plzeňflag
Hodnoceno 09.09.2020, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
Dobře řešený výtok vzduchu
tichý
NTB sedí bezpečně 17'
Jednoduché plastové provedeni
0 ×Nahlásit
Dominik, Žilinaflag
Hodnoceno 23.05.2020, varianta NEDIS NBCR200BK černá
Ověřený nákup
za tú cenu celkom fajn
modré podsvietenie
tri polohy náklonu
vrchná hliníková mriežka
skôr sa hodí pre malé notebooky
celkom v pohode chladí
vraj pre 18” uhlopriečku čo si myslím nieje moc aktuálne. mám 17,3” notebook a prečnieva zo všetkých strán aj keď každý notebook má iný rozmer. Iný môže sedieť lepšie.Ale keď rovnomerne položíte notebook tak celkom drží na podložke. Samotná podložka musí byť ale na rovnej pevnej ploche.
zarážky na spodku plochy na nezošmyknutie notebooku niesú najlešie ale dajú sa použiť. sú dosť voľné a dajú sa sklápať.Sú proste dosť nemotorné.
nikde pred kúpou som nenašiel rozmer takže: šírka 37,5cm - výška s použitím zarážky cca 25cm a hrúbka cca 3,5-4cm
nedá sa meniť rýchlosť
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11