Obnovit stránku

Recenze Nevinné hrátky pro dva 2.edice

Zajímají Vás názory a recenze na Nevinné hrátky pro dva 2.edice? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 88 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nevinné hrátky pro dva 2.edice. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nevinné hrátky pro dva 2.edice i vy.
Nevinné hrátky pro dva 2.edice - Párty hra
Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Skladem > 5 ks
739,-
Do košíku
Matúš, Popradflag
Hodnoceno 11.06.2017, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
super hra
nikto neprehrá :D
veľmi veľa veci mimo krabice je potrebných...
0 ×Nahlásit
Václav, Praha9 - Čakoviceflag
Hodnoceno 27.10.2016, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
pěkná krabice
je mi líto, že nemůžu dát méně než 1 hvězdičku - vyhozené peníze
nevyvážené úkoly vyžadující hromady věcí, které je třeba mít dopředu připravené
jednotlivé úkoly jsou často zcela mimo mísu, přesahují odhadovaný časový rámec hry a erotika se v nich těžko hledá (uvař mu oblíbené jídlo, dones jí kávu).
na internetu najdete ke stažení zdarma podomácku připravené hry s lepšími úkoly
krabice pěkná, ale karty ani hrací deska nejsou nic moc, obrázky si na kostku nalepte sami
0 ×Nahlásit
Jan, Poběžoviceflag
Hodnoceno 28.01.2016, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
Skvělá partnerská hra, chytlavá s velkým množstvím úkolů
Určitě doporučuji jako překvapení nebo dárek
Na hodně úkolů je třeba mít věci, na které člověk před hraním nemyslí (šlehačka, čokoláda, erotické pomůcky, ...)
0 ×Nahlásit
Petr, Hořátevflag
Hodnoceno 02.12.2015, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
opravdová zábava
Možná by to chtělo více úkolů :-)
0 ×Nahlásit
Petr, Klatovyflag
Hodnoceno 26.12.2014, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
velké množství úkolů a odměn
ke hře jsou zapotřebí některé věci, které nejsou třeba úplně po ruce
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 4flag
Hodnoceno 06.11.2014, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
Naprostá spokojenost - osvěží partnerský život :-)
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 26.02.2014, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
Humorné, vzrušující
Někdy nevyvážené úkoly v částech intimní, vzrušující a vášnivé.
0 ×Nahlásit
Jaromír Justa, Kosičkyflag
Hodnoceno 01.02.2014, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
Zajímavé úkoly, které tě normálně nenapadnou, postupně se zvyšující napětí.
Ne úplně jasná pravidla, ke hře je potřeba mít připraveno spoustu věcí aby byla plynulá a neztratila náboj např. (led, šlehačka, kondom, lano, zelenina, atd.)
pokud házíš velká čísla hraje se příliš krátko
0 ×Nahlásit
Pavel, Havířovflag
Hodnoceno 19.12.2013, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
Zpříjemnění nudných zimních večerů
Oživí vztah
potřeba celkem dost věcí ke hře
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Tvrdošínflag
Hodnoceno 18.03.2013, varianta Nevinné hrátky pro dva 2.edice
Ověřený nákup
zabavna hra
ziadne
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18