Obnovit stránku

Recenze Niceboy ION Outdoor Security Camera

Zajímají Vás názory a recenze na Niceboy ION Outdoor Security Camera? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 17 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Niceboy ION Outdoor Security Camera. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Niceboy ION Outdoor Security Camera i vy.
Niceboy ION Outdoor Security Camera - IP kamera
Niceboy ION Outdoor Security Camera
Skladem > 5 ks
1 479,-
1 399,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup
- nedokazem spustit fullscreen v aplikacii na mobile -nemozno vzdialene natocit kameru !, v cene skoro 70eur by to malo bytt samozrejme -tazsie sa prehladava playback pri detekcii pohybu - detekcia pohybu nefunguje pre vzdialenejsie objekty, ca. do 10m a dost
oproti inym a lacnejsim som nenasiel pozitiva, mozno v rozliseni
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.02.2024, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup
K ničemu, nevyplatí se. Raději více peněz za kvalitnější produkt.
Cena odpovídá kvalitě
Noční vidění- nelze rozeznat obličej
Při denním světle je rozmazáno
Při detekci pohybu vyfotí se zpožděním
Špatný reproduktor, velký šum
Noční přisvícení nedostatečné
Nerozezná den od noci
Nenahrává záznam, ani při vložené sd kartě
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.11.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup
Nepodarilo sa mi nastavit kameru cez aplikaciu.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Nové Strašecíflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup
Kamera pro základní funkci, mám telefon, mám 2.4 Ghz wifi //kabel ok. Pokud Vám stačí 128 g paměti s cca 4-8 hodinovým záznamem, tak postačí. Na kameru můžete kdykoliv kouknout. můžete přes ní také mluvit. Je vhodná pro vstupní dveře nejvíce. Ale pokud potřebujete tuto kameru přidat do sítě, nastavit např. 2-4 týdenní záznam, tak jediná možnost je jejich cloud ( vzdálené uložiště za cca 55 USD ročně) - jinak nepochodíte. Ta kamera dle slov z jejich podpory nelze identifikovat v síti. Nelze evidentně tedy nastavit přes webové rozhraní. Nechápu jak někdo může prodávat zařízení, které nelze nastavit a přiřadit mu uložiště. Bohužel je mi tímto k ničemu a zcela vyhozené peníze. Snad využiju aspoň jako vstupní kameru u domu.
Funguje
Pro některé využití nepoužitelná.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.10.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup
Spokojen vše funguje jak má
Kvalitní obraz za tu cenu
Jednoduchá instalace na telefon
Funguje i když jste pryč vidíte záznam.
Je třeba aby byla zapojena do sítě nemá integrovanou baterii. Takže prvně si zjistěte kde kameru budete umisťovat ať ji máte kde zapojit.
0 ×Nahlásit
Pavel, Mostflag
Hodnoceno 16.08.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup
Snadné spárovaní
Super live obraz
Snadná a super aplikace
Cena - výkon top👍
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 2 - Vinohradyflag
Hodnoceno 13.07.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kamera je OK :-)
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Venkovní kamera
V telefonu se mohu kdykoliv podívat co snímá
Noční vidění má dobré rozlišení
Odolná dešti
0 ×Nahlásit
Zákazník, Hradec Králové 2flag
Hodnoceno 22.06.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsem spokojeny.
Snímá/hlídá ve dne i v noci
CZ aplikace
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta Niceboy ION Outdoor Security Camera
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrá bezpečnostní kamera s aplikací
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06