Obnovit stránku

Recenze Niceboy ION Smart Scale Black

Zajímají Vás názory a recenze na Niceboy ION Smart Scale Black? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Niceboy ION Smart Scale Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Niceboy ION Smart Scale Black i vy.
Niceboy ION Smart Scale Black - Osobní váha
Niceboy ION Smart Scale Black
Skladem > 5 ks
799,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 05.03.2024, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hezky vypadá a v aplikaci je plno orientačních informací o těle
Cena odpovídá kvalitě
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 01.02.2024, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
V mobilní aplikaci se ukazují další hodnoty i je možné vytvořit profil váženého
Čistě váhu změří rychle
Pevná skleněná konstrukce
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 18.08.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Normální váha ale když se připojí k aplikaci tak má mrak dalších údajů
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.08.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup
Váží přesně (ale jen jednou)
Hezká
po dalším měření stejné osoby kde je váhový rozdíl třeba jen půl kila, tak ukazuje stále stejnou váhu jako při prvním vážení. Takže pokud rozdíl váhy nepřekročí určitou hranici, tak ukazuje jen váhu z paměti a ne aktuální. Musí se nejdřív zvážit někdo jiný s rozdílnou váhou a ta se pak uloží do paměti. Pak zase dalšího člověka zváží správně.
Nulová podpora od dovozce. Nekomunikují a neodpovídají na dotazy.
V návodu je, že se váha musí před použitím po čase zkalibrovat. Jak jí zkalibrovat už nepíšou a neví to ani niceboy zastoupení v CR, protože neodpovídá na dotazy.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 8flag
Hodnoceno 19.07.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vypadá dobře a váží digitálně
Při spárování s telefonem nabízí plno údajů
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.07.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale White
Ověřený nákup
Neumí propojení s aplikací Zdraví na iPhone
0 ×Nahlásit
Petra, Prahaflag
Hodnoceno 02.06.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup
Ač mám na mobil a aplikaci napojeno několik smart prvků chytré domácnosti, tento kousek se spojit odmítá. Zařízení se ukáže, ale vyprší časový limit. Zkoušeno na více pokusů i restartů. Zcela chybí náznak toho, jakým čudlíkem se váha přepne do režimu párování. Moc rychle se pak vypíná. Bez aplikace patrně neumí nic víc než zvážit těleso, poté zabliká a vypne se. To je těch 11 funkcí? Na první setkání s touto značkou nedobrý dojem. Druhou krabičku od Niceboy ani nerozbaluji a vracím pro šťastnější zákazníky.
Na pohled moderní čistý design
Zcela chybí rozumný návod
Spárování nefunguje, vypršel časový limit
Aplikace není vlastní, ale derivát univerzální smart Čínské knihovny
Bez aplikace měří pouze váhu a pak se vypne
Sklo a kov se velmi rychle zamastí
Číslice hezky svítí, ale segmenty nejsou dobře čitelné, moc září
0 ×Nahlásit
Radim, Uherský Brodflag
Hodnoceno 01.06.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Niceboy produkty mam obecbe rad a pouzivam jich celou radu v ramci chytre domacnosti. Bylo by fajn, kdyby rozsirili portfolio vyrobku. Doporucuji.
Dobra cena
Funguje vyborne
Jednoducha obsluha
Rychly prenos dat
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 10 - Uhříněvesflag
Hodnoceno 04.05.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
na orientační zjištění váhy dobrá volba
digitální váha, kvalitní zpracování, připojení k aplikaci není těžké
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.03.2023, varianta Niceboy ION Smart Scale Black
Ověřený nákup
Zajímavý produkt, který se nesnažil šetřit outsourcingem aplikace do Číny, ale potenciál kazí nedůvěryhodné detailnější hodnoty, dlouhodobě neaktualizovaná aplikace a absence integrace s dalšími nástroji (Google Fit, My Fitness Pal, a pod.).
Asi jediná váha na trhu, co nemá software vyvíjený čínskou společností
Hezký vzhled
Výrobek od české firmy, co si tu již vytvořila určité zázemí (sluchátka, kamery, hodinky, a pod.)
Sleduje hodně hodnot (viscerální tuk, svalová hmota, voda, kostní hmota, bílkoviny, BMR, metabolický věk)
Podpora přes mail reaguje svižně
Mám zkušenosti s Beurerem a Huawei - Oproti Beurerovi je uživatelské rozhraní výrazně komfortnější, oproti Huawei nabízí vyhodnocení hodnot.
Synchronizace s aplikací je bez problémů
Lživé údaje na stránkách prodejce i zde ohledně integrace s Google Fit (viz "Aplikace navíc podporuje sdílení dat s FitBit či Google Fit."). Aplikace nabízí akorát Google Assistant.
Chybí export dat - U aplikace, která by měla v sobě deklarovanou integraci by to nevadilo, ale bez ní jsou data v podstatě zapouzdřená v aplikaci.
Moc nevěřím naměřeným hodnotám. Vývoj naměřených dat váhy působí věrohodně, ale například viscerální tuk je schopen být druhý den o 2 body nižší, což je nemožné.
Aplikace není schopná odeslat stížnost - Vyžaduje výběr produktu, ale ten není schopna vypsat
Android aplikace se dočkala poslední aktualizace v lednu 2022.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09