Obnovit stránku

Recenze Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks

Zajímají Vás názory a recenze na Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks i vy.
Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks - LED žárovka
Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks
Momentálně nedostupné
Štěpán, Letyflag
Hodnoceno 11.12.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14
Ověřený nákup
Cena/výkon
Slabé světlo RG
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.11.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14
Ověřený nákup
Prakticky stejná žárovka + rgb oproti levnější verzi bez rgb. Rozdíl asi 40kč v akci. Má 2 světelné režimy - buď "White" nebo "Color". V režimu White je totožná jako ta levnější žárovka. Dá se krásně ovládat od sytě žluté do bílé + jas a dokáže osvítit celou místnost -> za tu cenu perfektní. Co se týče toho RGB a tedy režimu Color, subjektivně hodnotím, že je to velmi neoslnivá funkce. :D - Max. jas v režimu color je dejme tomu na úrovni třeba 15 % režimu White, vhodné do malé lampičky, ne na strop. - Velmi špatně se nastavují ony (rgb) scény pokud máte více žárovek v místnosti a chcete, aby byly synchronizované. Dávám 4* protože s ohledem na cenu se to bezproblémově ovládá a v režimu white to svítí parádně. RGB je docela fail.
rychlost odezvy žárovky i aplikace
RGB má velmi slabý jas
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks
Ověřený nákup
Spolu s aplikací se dají dobře programovat a tak plní různé účely.
design
ovládání aplikací
různé režimy
na velikost docela dobrá světelnost
0 ×Nahlásit
Pavol, Bratislavaflag
Hodnoceno 06.11.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
smart žiarovky sú super, aj appka, ľahko sa ovládajú, široká škála farieb, možností, časovač, stmievanie atď, jedinú maličkú výhradu mám a to, že nesvietia o čo si intenzívnejšie, ale to sa z 5,5 W príkonu proste nedá, no nám slúžia ako majú.."za tie prachy-slušná muzika"
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 03.10.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hezké barvy a česká aplikace, nebyl problém s párováním :)
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Praha 6 - Břevnovflag
Hodnoceno 25.07.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Žárovka v aplikaci nabízí volbu z velkého množství barev
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.07.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks
Ověřený nákup
oproti smartbulb e27(žárovky jsou na stejném místě) i po na desátý pokus konečně podařenem přihlášení nereaguje na ovládání - slabá wi-fi
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 13.07.2023, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborná barevná žárovka do lampičky!
Mobilní ovládání
0 ×Nahlásit
David, Chyňavaflag
Hodnoceno 20.11.2022, varianta Niceboy ION SmartBulb RGB E14 set 2 ks
Ověřený nákup
Obyčejná barevně nevýrazná blikající žárovka. Nic extra oslnivýho.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08