Obnovit stránku

Recenze Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway

Zajímají Vás názory a recenze na Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway i vy.
Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway - Elektrická koloběžka
Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Skladem > 5 ks
19 979,-
Do košíku
Michal, Vojkovflag
Hodnoceno 22.07.2024, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
Odpruzeni je proste super
Siroka riditka
Vykon (jasne ten muze byt vzdycky vetsi,ale jsou i slabsi kolobky,takze porovnavam ze zkusenosti s Xiaomi MI 4 EU)
Kvalita zpracovani
Nabijecka v tele kolobky(takze staci jen kabel)
Prostorny deck(mám botky o velikosti 45)
Dojezd je s moji hmotnosti 113kg cca 25 km v režimu S.Samozrejme bych ji s mojí váhou ve velkých kopcich dokazal urcite podusit ještě víc a dojezd srazit minimalne o třetinu
Už to na přenášení není žádný chrastítko.25kg už se trochu pronese,nicméně s tím počítáte,protože hmotnost je v parametrech uvedena a ke to daň za větší baterii a masivni zpracovani..
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.07.2024, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
Top kvalita
Silny motor
Rychle nabijeni cca 2-3 hodinky
Odpruzeni predni i zadni vidlice
Do kopce hezky tahne
Opravdu ma silu
Nastaveni pres mobil
Blinkry , tlakson , ABS
Proti kluzny system
Moznost dohledat kde je kolobezka na mape
Eletro Zamek proti kradezi
Nejlepsi a nejsilnejsi kolobezka za tu cenu
Žadné
0 ×Nahlásit
Viliam, Bratislavaflag
Hodnoceno 25.05.2024, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
Potreboval som kolobežku do mesta, aj na dlhšie trate. S touto som veľmi spokojný. Pomer cena/výkon je veľmi dobrý, zodpovedá tomu čo dostanete.
kvalitné prevedenie a z toho aj celkový dojem je super
výkonný motor
výkonná batéria - dlhý dojazd
odpruženie v predu aj v zadu je super
smerovky :)
viacero režimov výkonu. Používam dokonca Eco režim a v meste plne stačí
keďže MAX verzia, tak rozmerovo je celkom veľká. Ale zhruba toto som aj očakával, lebo som chcel väčšiu.
ťažká (25kg), to je však daň za veľkú batériu a dlhý dojazd
0 ×Nahlásit
Václav, Praha 9 - Letňanyflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
je to super, celá rodina jí miluje :-)
robustní zpracování
všechno funguje
k nabíjení stačí kabel
odpružení
stabilní kola
tahání do schodů moc nedoporučuji
0 ×Nahlásit
Roman, Bruntál 1flag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
je hezká
velký dojezd
aktualizace přes app
má směrovky a klakson
není potřeba ŘP, ANI POJISTKU
nabíjecí trafo v těle kolobce
vyjede slušný kopec i když vážím 95kg
apple find mi
přední i zadní odpružení
Po rozbalení software 1.4
Měla by jít zvednout rychlost na 35km/h
Do 25kg
Nic nemlátí při jízdě
Dojezd cca 50 km
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Jihlavaflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
Za ty peníze super produkt.
Výkon
Výdrž na baterii
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
po půl roce už mam problémy s nabijením, občas přestane hned nabíjet a už se odpojením a zapojením nespraví jen po čase až.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Plzeňflag
Hodnoceno 01.12.2023, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
naprosto super za tu cenu
0 ×Nahlásit
Pavel, Frýdlant nad Ostravicíflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nemá chybu
0 ×Nahlásit
Martin, Kladnoflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta Ninebot KickScooter MAX G2 E by Segway
Ověřený nákup
Kolobezka super bez chyby
Alza porad otravuje s dokupem sluzeb o ktery nestojim
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14