Obnovit stránku

Recenze Nokia G60 5G černá

Zajímají Vás názory a recenze na Nokia G60 5G černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nokia G60 5G černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nokia G60 5G černá i vy.
Nokia G60 5G černá - Mobilní telefon
Nokia G60 5G černá
Prodej skončil
Zdeněk, Střezeticeflag
Hodnoceno 22.08.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Telefon funguje bez problému. Je rychlejší než jsem čekal.
svižný telefon
na telefonování, net a aplikace dostatečný
je to Nokia
5G
chybí nabíječka, nutno dokoupit
0 ×Nahlásit
David, Znojmo 2flag
Hodnoceno 13.08.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup
Foťák na slunečním světle barví červenou do růžova, ale to dělají i jiné mobily a dá se to jednoduše opravit softwarově. Za ty peníze super telefon.
Plynulý displej 120Hz, super barvy a rozlišení
Aktualizace Androidu na 3 roky
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Křešiceflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Splňuje očekávání, spokojenost.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup
Koupeno narychlo z nutnosti za Nokii 8.3 5G která umřela po bezpečnostní aktualizaci 31.5.23 Jinak bych se tomu za 6tis vyhnul velkým obloukem.Na druhou stranu telefon funguje.
IPS 120 Hz
Celkem svižný
Na volání a net cajk
Plast kam se podíváš,odolnost nejspíš 0
Foťák katastrofa.Neostré fotky bez detailů .Velká komprese.Srovnávám s N 8.3 5G
Hlasité repro hrúza
Chybějící nabíječku bych pochopil ,ale dodaný kabel USB-C/ USB-C vymyslel mimoň.Kupovat kvůli tomu nabíječku s výstupem USB-C je opravdu ekologické
0 ×Nahlásit
Peter, Liptovská Tepličkaflag
Hodnoceno 13.05.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrý deň máte chybu. Zakúpený tovar. Nokia G60, ukazuje mi na hodnotenie Motorola G60. Nokia G60 je super.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Nýřanyflag
Hodnoceno 27.04.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena výkon
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 27.04.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím se orientuji.
0 ×Nahlásit
Igor, Kluknavaflag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Andoid ONE verzia 12, instaluje sa dlhsie, po instalacii treba prisposobit menu. Nacita SIM kontakty , prenos app a ine. MENU klasika staci si prisposobit podla seba. Nehram hry - baterka 2 dni. Odporucam nenarocnym. Podporuje e sim.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 16.04.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jsem konzervativní fanynka Nokie, takže nejsem objektivní, ale telefon je fajn.
Vypadá bytelně, zatím nemám ozkoušeno prakticky, co vydrží.
Relativně dlouhá výdrž baterie.
Chybí mi tlačítko "zpět".
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 15.04.2023, varianta Nokia G60 5G černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
DÁREK TV TELLY JE CHYTÁK A PODFUK.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07