Obnovit stránku

Recenze NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS

Zajímají Vás názory a recenze na NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS i vy.
NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS - Střešní nosiče
NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Skladem > 5 ks
2 290,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pokud hledáte levný obyčejný nosič na O4, směle kupte tohle, byť je to deklarované na Lexus a ušetříte.
za ty peníze nejlevnější volba obyčejného nosiče na kombi Octavii 4 s těmi přiblblými ne-hagusy (je totiž identický s tím, co se nabízí pro O4 ale o 1000 Kč dráže, sedí i produktové číslo :-)
poměr cena / výkon
stejně jako většina levnějších příčníků obsahuje v patkách docela dost plastu, takže nacpat na něj 4 kola bych se asi trochu bál (ale k tomu jsem ho nekupoval)
0 ×Nahlásit
Róbert, Bratislava - Vrakuňaflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
Slušné nosiče za rozumnú cenu.
dobrý pomer cena/kvalita
presne pasuje na Vitaru
ani neviem
0 ×Nahlásit
Stanislav, Dubnica nad Vahomflag
Hodnoceno 26.07.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
kvalitne spracovanie, materialy
na nase auto Hyundai Bayon zial nosic dobre nesedel iked vyrobca uvadza ze je vhodny, ale geometria pozdrznych rails na aute a pätiek na nosici si nezodpovedala, uchytenie nebolo bezpecne, tovar sme vratili.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 18.06.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
Snadná montáž
Nesnesitelné pískání v rychlosti 120+
0 ×Nahlásit
Boris, Trnavaflag
Hodnoceno 09.05.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
Rychla montaz, odporucam si vziat predlzeny imbus do utahovacky
Perfektne sedia na Octavia IV Combi
Menej miesta medzi spodnoz hranou nosica a strechy, tazsie sa prevlekaju montazne prvky stresneho boxu, to ale nie je nejaka zasadna nevyhoda
0 ×Nahlásit
Pavel, Nučiceflag
Hodnoceno 06.05.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
zatím jsem jenom zkusil namontovat
Pro Vitaru 2020 jako p....ka na nočník.
Cena
nic
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
kvalitni vyrobek
Po rozbaleni jsem prisel na to, ze nejde namontovat na muj vuz (kratke srouby) ikdyz pri objednani v popisku pricniku muj vuz byl uveden. Dodavatel nasledne zjistil, ze byla v karte vyrobku chyba a moji situaci uryhlene vyresil tim, ze zaslal srouby spravne.
0 ×Nahlásit
Adam, Úholičkyflag
Hodnoceno 28.04.2023, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vůbec nepasuje na Dacia Lodgy r.v. 2018, ač je to přímo v popisu zboží uvedeno. Na vině jsou příliš krátké šrouby.
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
16.05.2023
"Poznámka Alza redakce - děkujeme za upozornění a omlouváme se. Chybu obratem opravíme. Hezký den"
Jaromír, Banska Bystricaflag
Hodnoceno 19.11.2022, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
Perfektne sedí presne podľa originálu odporúčam
Nič som nenašiel
0 ×Nahlásit
Michal, Dlouhá Lhotaflag
Hodnoceno 15.05.2022, varianta NORDRIVE 120cm, ALU, TUV, GS
Ověřený nákup
bytelné, kvalitní materiál, zámečky..spokojenost :)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03