Obnovit stránku

Recenze NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash

Zajímají Vás názory a recenze na NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash? U nás má zatím hodnocení 3,3 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash i vy.
NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash - Střešní nosiče
NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Skladem > 5 ks
3 299,-
3 129,-
Do košíku
Marek, Šamudovceflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Nosič nie je možné namontovať na Opel Astra K Sports Tourer.
0 ×Nahlásit
Petr, Blažoviceflag
Hodnoceno 06.10.2023, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Trochu jem měl obavy, jestli budou dobře držet, ale nakonec drží dobře.
dobrá aerodinamika /nehučí/
0 ×Nahlásit
Leoš, Mělník 1flag
Hodnoceno 07.08.2023, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Nelze namontovat na Fiat Tipo SW 2018, i když je to uvádí Alza i výrobce. Integrované hagusy jsou moc široké a fixační šroub u příčníků moc krátký. Vracel jsem.
0 ×Nahlásit
Jiří, Kladno 2flag
Hodnoceno 08.06.2023, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
hodně tichá
dobrá aerodynamika
0 ×Nahlásit
Tomáš, Dobříšflag
Hodnoceno 12.05.2023, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Bohužel nosič nesplnil očekávání. Nosiče kol Thule k nim nejdou připevnit, protože jsou příliš široké a ta objímka je neobejme. Omezení na maximální rychlost 80 km/h asi vypovídá o kvalitě. Na to odvézt pár věcí občas na chatu asi ok, ale nedovedu si představit, že naložím kola nebo střešní box a pojedu na dovolenou po dálnici celou dobu osmdesátkou.
pěkný design
nízká cena
jsou tak široké, že k nim nebylo možné připevnit nosiče kol Thule
maximální povolená rychlost s nákladem je jen 80 km/h
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.04.2023, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Pěkně vypadají
Nevhodné uchycení na integrované hagusy.
Vráceno z obavy o bezpečné uložení nákladu.
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 9flag
Hodnoceno 10.03.2023, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Nebýt toho, že výrobce prakticky svému výrobku nevěří tak je za tu cenu super. Nosníky tak budu nejspíše vracet. Jezdit s nákladem 80km/h je poněkud omezující.
pěkný tvar
t-drážka
vcelku snadná montáž
Maximální povolená rychlost s nákladem pouze 80km/h !
Maximální povolená rychlost bez nákladu 130km/h !
0 ×Nahlásit
Roman, Banská Bystrica 1flag
Hodnoceno 27.12.2022, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Pasuje aj na VW Sharan 2015
0 ×Nahlásit
Vít, Úvalyflag
Hodnoceno 14.09.2022, varianta NORDRIVE SILENZIO 120cm, ALU, TUV, CityCrash
Ověřený nákup
Instalace na Dacia Lodgy není možná, neboť střešní hagusy jsou širší, než délka šroubů pro uchycení. Musel jsem horko těžko shánět delší šrouby, kterými bych střešní nosič na své auto uchytil.
Hezký vzhled
Nefunguje na Dacia Lodgy, i když byl takto inzerován
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18