Obnovit stránku

Recenze Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)

Zajímají Vás názory a recenze na Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence) i vy.
Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence) - Internet Security
Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ihned ke stažení
729,-
Do košíku
Peter, Šaľa 1flag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Potreboval som antivírus na štyri zariadenia. Tento to spĺňa a za dobrú cenu. Každé zariadenie trebalo aktivovať inak, ale v konečnom dôsledku sa to dalo. Obťažujú ma vyskakovacie okná, vždy pri pripojení externého disku,či kľúča sa pýta na kontrolu.A niekedy aj s rôznymi ponukami.A ak chcete plnú ochranu musíte zapnúť funkciu,kde vás potom sledujú, kedy aké stránky navštívite... Ale to je asi pri všetkých antivíroch. A slovenčinu resp.češtinu musíte zadať pri sťahovaní programu,potom to už neprepnete
Cena
Ochrana pred hrozbami
Niekedy obťažujúce vyskakovacie okná s ponukami
Sledovanie aktivity
Komplikovanejšia aktivácia resp.predĺženie licencie
0 ×Nahlásit
Roman, Mikulovflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výborný jiny neberu velice dobry
nic
0 ×Nahlásit
Roland, Santovkaflag
Hodnoceno 20.06.2023, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
Lacná a spoľahlivá ochrana až pre 5 zariadení. Veľkým plusom je, že nespomaluje moc systém, teda je použiteľný aj v slabších PC/NB.
cena
5 zariadení
0 ×Nahlásit
Michaela, Banská Bystrica 1flag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatiaľ neviem ohodnotiť , mám ho len krátko, bol mi odporućený, boli naň dobré recenzie, tak dúfam, že budem spokojná....
0 ×Nahlásit
Zákazník, Námestovoflag
Hodnoceno 29.09.2022, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
dobra ochrana
free VPN
ziadny peroformance load
0 ×Nahlásit
Kamil, Praha 8 - Trojaflag
Hodnoceno 05.08.2022, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
Velmi slušný a spolehlivý software
Za mne 100% spokojenost - Používám Multilicence NORTON již cca 6let
Oproti verzi z minulých let, velmi oceňuji službu VPN
Využíváme Norton nejen pro PC, ale i pro mobilní telefony
0 ×Nahlásit
Pavel, Přepeřeflag
Hodnoceno 21.05.2022, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
Nezpomaluje počítač, neotravuje a snad i chrání :-)
Nic
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Popiceflag
Hodnoceno 17.02.2022, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
Používam už roky. Neznám lepší. Pro PC i mobily.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prahaflag
Hodnoceno 08.02.2021, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
jeden z nejlepších programů na ochranu dat
komplexní ochrana včetně VPN
za více než 10 let bez problémů s viry a obdobnou havětí
žádné
0 ×Nahlásit
František, Šamorínflag
Hodnoceno 07.12.2020, varianta Norton 360 Deluxe 50GB, VPN, 1 uživatel, 5 zařízení, 12 měsíců (elektronická licence)
Ověřený nákup
používam už viacej rokov a spokojnosť
plne postačuje pre bežného užívateľa
majú aj verziu na 3 roky, oplatí sa aj tá
v celku pochopiteľné nastavenie (anglicky)
má aj SK verziu, ale mne sa nepodarilo ju nainštalovať
beží v pozadí, neotravuje, keď ho niečo trápi ozve sa
nezaťažuje systém
troška komplikovanejšia aktivácia a obnova po kúpe licencie
automaticky zapne obnovu, čo je finančne katastrofa, tú si vypnite, inak za obnovu chce norton aj 100 euro, preto ju vypnite a kúpte cez Alzu, tu je cena super.
cena na serveri Norton kolíše ako teplota vonku, Alza je pevná, sledujte akcie.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08