Obnovit stránku

Recenze NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená

Zajímají Vás názory a recenze na NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 34 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená i vy.
NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená - Dětský hrnek
NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená
Skladem > 10 ks
289,-
Do košíku
Lukáš, Tišnovflag
Hodnoceno 08.07.2024, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená
Ověřený nákup
Opravdu nevyteče
snadné čištění
0 ×Nahlásit
Zákazník, Viničnéflag
Hodnoceno 02.05.2024, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Podporuje pitny rezim
Dieta sa rychlo nauci pit aj samo
Pevny (skincil niekolkokrat na zemi a stale drzi)
Dobre sa drzi
Nie je vhodny pre nekojene deti/ deti krmene z flase
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená
Ověřený nákup
Parádny hrnček
Chvíľu trvalo, kým sa dieťa naučilo ako z neho piť, ale teraz je to obľúbená súčasť každého jedla
0 ×Nahlásit
Kristína, Bratislavaflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml růžová
Ověřený nákup
vyborny hrnček, ktory netečie. skúšali sme aj inu značku ale tato je top.
pri prvej objednávke prisiel šedý, ako som objednala. druhy som objednala ružový a prišiel červený. ako čitam niesom prvá v tejto chybe. asi nemá vyznam vrátiť a objednať ho znova keď pride znova červený.
0 ×Nahlásit
Lenka, Lysá pod Makytouflag
Hodnoceno 20.03.2024, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená
Ověřený nákup
Hrnček je pre deti fantastický a nevylieva sa z neho voda
Ešte nikdy som ho od alzy nedostala v objednanej farbe, už 3 objednávka. Vždy príde červený.
0 ×Nahlásit
Radek, Otaslaviceflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml zelená
Ověřený nákup
Téměř nikdy neteče (pokud s tím nehází nebo se tam nevytvoří mezírka)
Jde snadno vymýt a vyvařit
0 ×Nahlásit
Klára, Lubenecflag
Hodnoceno 23.11.2023, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml Disney Medvídek Pú
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nic ......
Nevyleva se
0 ×Nahlásit
Patrik, Sastin Strazeflag
Hodnoceno 24.10.2023, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml Disney Medvídek Pú
Ověřený nákup
maličký je kojeny a nevie(nechce) piť z flase, skúsili sme tento pohárik a hneď ako zistil ako funguje tak super pekne pije, má 5 mesiacov a lepšie než z fľaše
lamalička fľaša akurát do detských ručičiek
netečie
jedine tento pohárik chce
0 ×Nahlásit
Andrea, Karloviceflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml Disney Medvídek Pú
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Koupili jsme pro 7m dítě, někdy se zlobí, že to jde pomalu, ale určitě lepší na naučení. Jde jednoduše rozložit, umýt v myčce. Za nás spokojenost.
nevyteče
při pití teče málo
učí se pít jako z klasického hrnku
úchyty pro lepší držení
0 ×Nahlásit
Jan, Český Brodflag
Hodnoceno 31.08.2023, varianta NUK Mini Magic Cup 160 ml modrá
Ověřený nákup
Chvíli trvá, než se z toho syn naučil pít, ale přišel na to. Nyní už umí pít krásně sám ze skleničky.
supr jako první hrnek
neteče
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16