Obnovit stránku

Recenze Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi

Zajímají Vás názory a recenze na Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 39 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi i vy.
Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi - Proteinová tyčinka
Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi
Skladem > 50 ks
49,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, ananas s kokosem
Ověřený nákup
chutná zvláštně a výborně
obsahuje hodně cukru
0 ×Nahlásit
Lukáš, Zemianska Olčaflag
Hodnoceno 20.11.2023, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, limetka s papájou
Ověřený nákup
Chuť
Za tú cenu nič moc, po zjedení som mal z nej tlaky na hrudi.
0 ×Nahlásit
Martina, Roztokyflag
Hodnoceno 21.06.2023, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi
Ověřený nákup
Velmi chutná
Při výkonu nebo po výkonu mě dostatečně zasytí
0 ×Nahlásit
Martina, Roztokyflag
Hodnoceno 21.06.2023, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, arašídové máslo v mléčné čokoládě
Ověřený nákup
Moc mi chutná
Při výkonu nebo po výkonu mě dostatečně zasytí
0 ×Nahlásit
Karel, České Budějoviceflag
Hodnoceno 05.06.2023, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi
Ověřený nákup
Chuť
Cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.06.2023, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, slaný karamel
Ověřený nákup
moc dobrá
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.06.2023, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, marcipán s mandlemi
Ověřený nákup
moooooc dobrá
0 ×Nahlásit
Miluše, Strakoniceflag
Hodnoceno 27.01.2022, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, arašídové máslo v mléčné čokoládě
Ověřený nákup
Chuť
Nasytí
Zdravější mlsání
Nejsou
0 ×Nahlásit
František, Praha 8 - Čimiceflag
Hodnoceno 24.04.2019, varianta Nutrend EXCELENT protein bar, 85 g, brazilské ovoce curuba
Ověřený nákup
Tyčinka opravdu zasytí. Více snad není nutno psát.
Příchuť Curuba jsem volil z důvodu toho, že mám oblíbenou příchuť právě tohoto ovoce u Iso Drinx. Byl jsem však trochu zklamán. Daleko více mi zachutnala příchuť Limetka s Papayou. Ale toto je však jenom můj problém. Někdo to může mít nastaveno jinak.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06