Obnovit stránku

Recenze NZXT KRAKEN 360

Zajímají Vás názory a recenze na NZXT KRAKEN 360? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s NZXT KRAKEN 360. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na NZXT KRAKEN 360 i vy.
NZXT KRAKEN 360 - Vodní chlazení
NZXT KRAKEN 360
Skladem > 5 ks
4 079,-
4 029,-
Do košíku
Jaroslav, Liberecflag
Hodnoceno 14.04.2024, varianta NZXT KRAKEN 360
Ověřený nákup
Uchladí cpu intel i7 14700kf při zátěži ve hrách na 50 až 60 stupnu.
V Cinebench při max. zátěži nešla teplota přez 80.
Software k chlazení je super.
Dle mého názoru výrobce odvedl velmi dobrou práci.
Nic.
0 ×Nahlásit
Zákazník, České Budějoviceflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta NZXT KRAKEN 360
Ověřený nákup
Uchladí to 14700K na 55 stupnu při zátěži , což je velmi uctyhodné
IDLE na 14700K 28 stupnu.
DISPLAY
Software
NZXT VENTILÁTORY BYLY VŽDY HLUČNĚJŠÍ , dá se vyřešit montáží např. noctua ventilátorů na AIO , pak ale vyhazujete kolem 1.500kč z okna .
0 ×Nahlásit
Michal, Zlínflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta NZXT KRAKEN 240
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Bezproblémová montáž.
Účinně chladí R9 7950X
Chybí ovladač pro Ubuntu, takže buď nemáte hodnoty zobrazeny na interním displayi vůbec, nebo jsou tam zamrzlé poslední hodnoty z Win. Vyšší modely podporovány jsou.
0 ×Nahlásit
Zef Markaj ZefiTrade, s.r.o, Raslaviceflag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta NZXT KRAKEN 360
Ověřený nákup
tichý
ľahká montáž
estetické
žiadne
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta NZXT KRAKEN 360
Ověřený nákup
Kvalita,po spustení funkčné a po inštalácii programu od výrobcu sa automaticky aktualizoval firmwér.
Jednoduchá montáž
Žiadne
0 ×Nahlásit
Jakub, Jihlavaflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta NZXT KRAKEN 280
Ověřený nákup
Koupeno k I5 14600KF. Zdejší recenze mě popravdě trošku vyděsily, tak to zkusím uvést na pravou míru. Vodník funguje naprosto v pořádku, teplota CPU při hraní je do 60st, při zátěžovém testu procesoru je to do 70st. Takže z hlediska funkčnosti je vše v pořádku. Z hlediska hlučnosti asi taky nemám moc co vytknout, v naprostém tichu je slyšet slabé hvízdání pumpy ale to už jsem fakt hnidopich, I na sestavě s tichými 140mm větráky to rozhodně ostudu dělat nebude. Kdo má case bez perforovaného čela a se 120mm větráky tak toho vodníka nemůže v životě slyšet... Dost často se zde zmiňoval display. Ano, oproti elite verzi je značně ořezaný, je hranatý a není po celé ploše. ALE- je docela slušný barvami i rozlišením a samotný hranatý přechod je poznat max na fotkách. Mám PC na stole vedle hlavy a i ve tmě ten přechod prostě vidět není. Jas by mohl být o trochu vyšší, ale je dostatečný. Takže display hodnotím pozitivně, je funkčně naprosto v pořádku. Ostatně ho tam dávat nemuseli, je to přidaná hodnota. Takže se toho nebojte... Verdikt- za ty peníze je to dost muziky, za mě víc než u ostatních výrobců. Takže doporučuji.
Výkon
Display
Hlučnost
Teplota CPU
Možná větráky by mohly mít o trochu vyšší výkon, ale to už si hodně vymýšlím...
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.02.2024, varianta NZXT KRAKEN 280
Ověřený nákup
Chladí dobře
menší display
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.02.2024, varianta NZXT KRAKEN 280
Ověřený nákup
Tiché
Snadná instalace (intel v mém případě)
0 ×Nahlásit
Dávid, Kyselicaflag
Hodnoceno 13.02.2024, varianta NZXT KRAKEN 280
Ověřený nákup
super chladič
Display
Dobre chladí udlržuje mi i7 12700K
pri idle na cca 25 stupňoch
pri záťaži tak maximálne 60stupňov
nič
0 ×Nahlásit
Tomáš, Dunajska Luznaflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta NZXT KRAKEN 360
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zakúpený k procesoru I9 14900kf. Chladič je tichý a s prehľadom zvláda chladenie procesora aj pri OC. Nastavenie chladenia cez samostatnú app NZXT CAM.
Tichý
Výborne chladí
Ovládanie cez aplikáciu nie MB
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17