Obnovit stránku

Recenze Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1

Zajímají Vás názory a recenze na Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 86 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1 i vy.
Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1 - Odrážedlo
Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1
Skladem > 5 ks
989,-
Do košíku
Tomáš, Zlínflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport zelené 2v1
Ověřený nákup
lehké
tichá kola
jednoduché sestavení
0 ×Nahlásit
Pavol, Bánovce nad Bebravouflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport modré 2v1
Ověřený nákup
coskoro asi bude mala, ma len dva stupne vysky, ale tak asi prejdeme uz na nieco nove ponaly
nabehanych vela kilomterov
ľahká
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 22flag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport červené 2v1
Ověřený nákup
Kvalita provedení
0 ×Nahlásit
Jan, Český Brodflag
Hodnoceno 30.08.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport modré 2v1
Ověřený nákup
tiché provedení
hezký design
rostoucí
0 ×Nahlásit
Jan, Český Brodflag
Hodnoceno 30.08.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport zelené 2v1
Ověřený nákup
posuvné kolečko - rostoucí
hezký design
tiché provedení
0 ×Nahlásit
Jana, Výčapy-Opatovceflag
Hodnoceno 29.07.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport modré 2v1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ideálna veľkosť pre 2,5 ročne dieťa, ľahká, veľmi ticha trojkolka, syn si nesadne na hocičoho a dlho si zvyka ale tuto trojkolku používa hneď od rozbalenia
0 ×Nahlásit
Josef, Loděniceflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport červené 2v1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
CZ výrobek, kvalita je výborná. Hodnocení Dtestu mě vedlo ke koupi a nelituji. Potomek je přímo nadšen. A o tom to je!
Opravdu kvalitní a velká kolečka, nerachotí po chodníku ani jinde. Plasty nemají ostré hrany, výlisky jsou kvalitní. Omezení úhlu otočení řídítek, prcek je nepostaví na kolmo k cestě. Zesílené vnější okraje řídítek zabraňují smeknutí ruky. Dvě nastavení výšky posedu. Možnost přestavby na jednostopé odstrkovadlo
Návod na sestavení je poněkud nepřehledný. Přitom složení je docela jednoduché.
0 ×Nahlásit
Katarína, Miloslavovflag
Hodnoceno 19.05.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1
Ověřený nákup
dcera ho dostala na 2. narodeniny, beha na nom kazdy den (na nizsom nastaveni), paci sa mi ze sa da zmenit na 2 kolesa neskor a zdvihnut obe strany o nieco vyssie ked narastie
lahke zlozenie
stabilita
0 ×Nahlásit
Simona, Žilinaflag
Hodnoceno 27.04.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport růžové 2v1
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.02.2023, varianta Odrážedlo FUNNY WHEELS Rider Sport zelené 2v1
Ověřený nákup
Nejlepší odrážedlo
Když ho půjčíte jinému dítěti, nebude ho chtít vrátit
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12