Obnovit stránku

Recenze OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá

Zajímají Vás názory a recenze na OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 116 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá i vy.
OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá - Mobilní telefon
OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Skladem > 5 ks
12 290,-
Do košíku
N-WOOD s.r.o., Jablonec nad Nisouflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB zelená
Ověřený nákup
První pokus nic moc,po aktualizaci softwaru už nikdy nešel spustit. Po 3 urgencích za 26 dní dodán nový stroj.....
0 ×Nahlásit
Martin, Řitkaflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
výdrž baterie
svižné uživatelské rozhraní
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
Negativní
Bohužel selhal, takže nic
Po třech týdnech používání začal dokola restartovat, takže reklamace.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
NIe je to moj prvy Oneplus nesklamal ani tato nizsia trieda
Dobry fotak
NIzka cena v svojej triede
HW prepinac na nerusenie klasika OnePLus
Oxygen OS skoro cisty Android
0 ×Nahlásit
Radomír, Frýdlant nad Ostravicíflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
velká RAM, velké úložiště, žádný problém s přenosem všeho ze starého mobilu jiné značky, aktualizace Androidu = prostě pohoda foťák musím teprve pořádně odzkoušet, ale vypadá to dobře
0 ×Nahlásit
Jiří, Kolínflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
Skvělý telefon který určité nezklamal a ještě dlouho nezklame.
Skvělý telefon který má nejlepší uživatelské prostředí a odezvy systému a displeje impozant.foti pěkně a po aktualizaci má i stabilizaci tak výborný.
nemá bezdrátové nabíjení,
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Galantaflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
Telefon som kupoval ako nahradu za 3 rocny Realme 7 PRO. Robil som si kratsi prieskum a v pomere cena/vykon som koncom Novembra 2023 nenasiel ovela lepsie telefony. Je svizny ma velku vnutornu pamat aj RAM a celkovo vyzera dobre. Rychlost nabijania 80w bezkonkurencna a to som presiel z Realme ktory mal 65w nabijanie. Z krabice vysiel s Androidom 13 a mal by mat 3 roky velkych updatov (takze teoreticky Android 14, 15, 16) a 4 roky security updatov. Dufam, ze mi vydrzi dalsie 3-4 roky. Kedze ja vacsinou menim telefon az ked musim a toto naozaj vyzera byt value for money.
Cena (449 v Black Friday, November 2023)
Vykon
Specifikacie
Rychlost nabijania
Dizajn
Zatial som nic zasadne nepostrehol. Zerie viac baterky ako moj predosly Realme ale to sa dalo cakat kedze je to telefon novsi o vyse 3 roky, takze aj vykonovo inde
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 04.12.2023, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
Byl jsem spokojen už s Nord 2, ale měl občas zabugovaný systém. Trojka má mnohem lepší foťák, displej a rychlost nabíjení je silně návyková.
foťák
rychlonabíječka
displej
0 ×Nahlásit
Jan, Dolní Benešovflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
Svižný chod systému, fajn foťák(ten hlavní). Škoda USB 2.0 portu. Velké plus za mechanický přepínač režimu vyzvánění. Jinak si za ty peníze nemám nač stěžovat.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta OnePlus Nord 3 5G 16GB/256GB šedá
Ověřený nákup
Cena vykon !
Su tam par nedostatkov ale za tu cenu nic lepšieho neni !
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13