Obnovit stránku

Recenze ORICO CPB1

Zajímají Vás názory a recenze na ORICO CPB1? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ORICO CPB1. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ORICO CPB1 i vy.
ORICO CPB1 - Podložka pod PC
ORICO CPB1
Skladem
399,-
299,-
Do košíku
Tomáš, Praha 7flag
Hodnoceno 06.06.2024, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Slouží. Deska určitě neunese ani dítě. Ilustrační foto je matoucí !
nízka nosnost
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 5 - Stodůlkyflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Jak tento produkt může někdo ohodnotit 5ti hvězdami a tvrdit něco o kvalitním provedení. Nemohu doporučit ani na ty nejmenší a nejlehčí PC skříně.
nekvalitní plast
nikde není uvedená nosnost
značně se prohýbá
kolečka nezvládají váhu PCa dřou o podlahu
0 ×Nahlásit
Lukáš, Ostrava Dubinaflag
Hodnoceno 23.03.2024, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Nekvalitní čínský plast. Prasklo během 24 hodin. Od pohledu chatrná konstrukce, což na fotce bohužel není vidět ale dojde to hned po rozbalení.
Cena
Nic to nevydrží
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
super
nič
0 ×Nahlásit
Martin, Prahaflag
Hodnoceno 08.04.2023, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Pod stolem se mi hromadí celkem dost prachu a tak je pro mě tato pojízdná podložka “must have”. Jednoduše vyjedete s PC ven, vysajete a zase krásně vrátíte. PC rovněž není v přímém kontaktu se zemí a prachem. ;)
Pecka věc
PC nestojí přímo na zaprášené zemi
Snadno se vyjede ven pro úklid
Cena
Pevnost materiálu
Nic
0 ×Nahlásit
Rudolf, Partizánske 1flag
Hodnoceno 21.09.2022, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Slúži na čo má
doručenie rýchle
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.08.2022, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
spokojnosť
0 ×Nahlásit
Zákazník, Nové Zámky 2flag
Hodnoceno 23.02.2022, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Cena, KVALITA!
Neni
0 ×Nahlásit
Miroslav, Most 1flag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
Plní účel 100% dopručuji
Nic
0 ×Nahlásit
Michal, Dražkovce pri Martineflag
Hodnoceno 20.04.2021, varianta ORICO CPB1
Ověřený nákup
V krabici už poskladaný, funguje ako má.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17