Obnovit stránku

Recenze Orico FL01-BK-BP

Zajímají Vás názory a recenze na Orico FL01-BK-BP? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 201 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Orico FL01-BK-BP. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Orico FL01-BK-BP i vy.
Orico FL01-BK-BP - USB Hub
Orico FL01-BK-BP
Skladem > 10 ks
159,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.06.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
Neustále vypadává, takže všechny věci, co jsou v něm zapojené, se neustále připojují a odpojují, čili vyskakují hlásicí okna, pípá zvukový signál. A to často i když jsem ve vedlejší místnosti, takže o pohybu nemůže být řeč.
Nedrží připojené
Neustále připojuje a odpojuje zapojené příslušenství (myš, USB)
0 ×Nahlásit
Ondřej, Břeclav 2flag
Hodnoceno 25.06.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
USB 2.0 hub, co víc bych měl říct, jediné co mě udivuje proč nejsou porty černé ale jsou bílé, já myslel že bílé porty jsou USB 1.1 ale hub jsem otestoval a je 2.0
0 ×Nahlásit
Robert, Karlovy Vary 17flag
Hodnoceno 17.06.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
vše ok
0
0 ×Nahlásit
Michael, Bílovecflag
Hodnoceno 10.05.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
Po chvíli používání shořel
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
nefunguje dobre
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 4 - Braníkflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
odpojuje se
0 ×Nahlásit
Pavel, Kočíflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
vypadává a musím opětovně vyndat a zapojit
0 ×Nahlásit
Jakub, Žilinaflag
Hodnoceno 10.04.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Klára, Pardubice 6flag
Hodnoceno 27.03.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
Chtěl bych všechny varovat před koupí tohoto produktu. Nejen že se vypne když je jen trochu nakloněn ale někdy se jen tak nezapne (asi má zrovna špatnou náladu). Pride mi hrozné že se tento hub může prodávat na alze. Kdyby to šlo tak bych dal rozhodně méně než 1 hvězdu
zadne
funguje jen pod urcitým uhlem
když jsou zaplněny všechny porty tak je hodně velká pravděpodobnost že se vypne
levné provedení
0 ×Nahlásit
Metod, Spišská Teplicaflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta Orico FL01-BK-BP
Ověřený nákup
keď som zapojil veci do tých štyroch usbčiek tak mi celý usb hub prestal fungovať
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01