Obnovit stránku

Recenze Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)

Zajímají Vás názory a recenze na Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 21 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená) i vy.
Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená) - Chytrá ponožka
Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)
Skladem 4 ks
9 990,-
Do košíku
Tereza, Cvikovflag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Matně růžová)
Ověřený nákup
Super věc, velmi doporučuji! Dá se pouzit kdekoliv, kde je proud nebo powerbanka
0 ×Nahlásit
Iveta, Praha 5flag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Za ty peníze to má opravdu mnoho nevýhod. Snímat tep umí i hodinky za pár set korun. Bohužel pro miminko nic lepšího asi není.
Dítě je sledované, když s vámi spí v posteli nebo není zrovna na monitoru dechu
Základna musí být stále připojena v zásuvce
Ponožka musí být stále v dosahu WiFi, takže ji nelze využít mimo domov
Když se dítě nějak více pohne a ponožka chvílemi špatně snímá, základna pípá a pípá
Nelze využít přes síť 5G a dobrat se k připojení do aplikace může být poměrně složité
0 ×Nahlásit
Dominika, Příbramflag
Hodnoceno 31.01.2024, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Modrozelená)
Ověřený nákup
Aktualizace: ubírám jednu hvězdičku za kvalitu ponožky. Skvělé zařízení, které není zrovna levné a po par měsících se látka rozlepuje. Náhradní ponožka je celkem drahá, čekala bych lepší kvalitu:/ Škoda. Používáme jako doplněk ke klasickému monitoru, když si syna vezmeme k sobě. Díky tomu spíme v klidu ikdyž je s námi v posteli.
Skvělá věc, pokud miminko spí s vámi v posteli
Jednoduché nasazení i ovládání aplikace
Neotlačuje nožičku
Rychlé nabijení
Funguje i mimo dětskou postýlku
U novorozence (3,5kg) občas hlásí špatné nasazení, když se miminko vrtí, ikdyž se poloha ponožky nezměnila. Po pár týdnech už se nestává (větší nozicka).
Dlouhá odezva aplikace při signálu špatného nasazení. Základna začne hrát melodii, ale v aplikaci ji lze vypnout až s odezvou cca 20-30 vteřin. Vadí to hlavně když nechci vzbudit manžela, ale nemám to na dálku jak vypnout.
Kvalita látkové ponožky, do které se vkládá čidlo
0 ×Nahlásit
Lukáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 04.01.2024, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)
Ověřený nákup
Velmi uľahčuje život mamičkám pre ich kontrolu dieťaťa
Vidíte ako sa frekvencia dýchania a kyslíka hybe
Ľahko sa ponožka nasadzuje
Pokiaľ si toto zariadenie môžete dovoliť odporúčam
Celkom spoľahlivé zariadenie
Ľahké nabíjanie ponožky
Pozor! Aplikácia sa nedá spárovať s routerom pokiaľ je duálny. to znamená že vysiela 5G aj 3g (2,4hz) v takom prípade musíte manuálne 5G zrušiť v nastaveniach routeru. Treba po zmene aj manuálne resetovat router.
Odporúčam si toto nastavenie upraviť skôr ako si kúpite toto zariadenie.
Stanica musí byť nonstop zapojená v zastrčke (očakával by som že toto pri takéto sume už mohli doriešiť..)
Samotná aplikácie nie je v slovenčine ani v češtine. Aj keď som videl že niektorý jú majú v češtine sám som sa k tomuto jazyku ešte nedostal
0 ×Nahlásit
Matěj, Praha 4 - Nusleflag
Hodnoceno 25.11.2023, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Modrozelená)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zarizeni opravdu funguje... Aplikace je krasna, namerene hodnoty sedi s profesionalnimi pristroji a po natrenovani grifu s ponozkou musim uznat, ze je vse dobre promyslene. Jediny problem je baterie, respektive to, ze mate pouze jeden senzor a kdyz ho nabijite, neni nic jineho. Za prebalovani se to nestihne, to byste to museli resit pokazde a navic je treba ho prendavat mezi P a L ponozkou. Az vyrobce do baleni da dva senzory, bude to dokonale.
Funkcnost
Prehlednost
Presnost
Kvalita
Baterie, respektive kombinace v baleni
0 ×Nahlásit
Ivana, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Modrozelená)
Ověřený nákup
super vecicka
presne
kvalita
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.09.2023, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)
Ověřený nákup
Baterie vydrží 12 hodin. Občas ztrácí bezdůvodně signál se stanicí. Funguje pouze se základnou zapojenou v elektrice, nikolkiv s power bankou, jak všichni uvádí.
Flexibilita spaní
Aplikace
Doba nabíjení
Baterka vydrží max 8 hodin
Nefunguje bez báze v elektřině
0 ×Nahlásit
Tomáš, Vsetínflag
Hodnoceno 04.07.2023, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Matně růžová)
Ověřený nákup
Ponozku lze vyuzivat bez pripojeni k internetu, staci základna v powerbance
Zaznamenává kyslík v krvi i v kocarku, autosedacce nebo pri společném spanku
Nabiji se extra rychle
Ponozka je vodotesna a lehce omyvatelna
Základna ma maly odber a vydrzi dlouho na powerbance
Nozicka ditete se v ponozce nepoti
Ponozka se da následně výhodne prodat dal
Vyssi cena
0 ×Nahlásit
Václav, Prahaflag
Hodnoceno 11.06.2023, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Matně růžová)
Ověřený nákup
dobře drží na noze
snadné nasazení
žádný plachý poplach za první 3 týdny
jednoduchá aplikace
nabíjecí základna má decentní světelnou indikaci
ponožka se již začíná vytahovat
suchý zip by mohl být trochu větší, obávám se, že po čase přestane držet
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta Owlet Smart Sock 3 - Chytrá ponožka 0-18 měsíců (Světle zelená)
Ověřený nákup
Příjemný materiál
Dobře drží na noze
Zkoušíme u 3 týdenního novorozence.
Ani přes použití nejmenší velikosti ponožky mi přijde, neměří úplně přesně. Většinou začneme na 100% okysličení a pak to jde pozvolna dolů, někdy až k 88 %, pak se to zase vrací, apod. Nedokážu říci, jestli je to senzorem, špatným umístěním, ale neustále se opakuje. Osobně pochybuji, že to okysličení takhle běžně osciluje.
Pokud porovnám s měřícím přístrojem v nemocnici, tak je ponožka dost nepřesná.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19