Obnovit stránku

Recenze Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N

Zajímají Vás názory a recenze na Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 15 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N i vy.
Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N - Nabíjecí baterie
Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Skladem > 10 ks
319,-
Do košíku
Martin, Velké Opatoviceflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup
Už mě nebavilo kupovat neustále AA bsterie tak jsem přešel na Eneloopy nabíjecí. Vydrží prakticky stejně jako alkalická Duracell, ale můžu dobíjet do nekonečna. Pořídil jsem nabíječku Enellop, což je doporučeno aby vše vlfungovalo jak má a využil se potenciál
Velká výdrž
Kvalitní beterie
Cena je vyšší, ale za kvalitu se platí
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nejlepší nabíjecí baterie na trhu - překonávají i Panasonic 2700 mAh - kde kapacita je max. jen po mých zkušenostech okolo 2100 mAh
0 ×Nahlásit
Petr, České Budějoviceflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup
Vhodné baterie, které vyndáte po půl roce skladování a jsou pořád použitelné. Jiné značky se musí znovu nabít před použitím.
Sázka na jistotu
Malé samovybíjení
Nové mají o trochu vyšší kapacitu, než je uvedena
Předešlé ještě Sanyo eneloop mi slouží již přes 12 let
Cena, ale tu kompenzuje kvalita
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.02.2024, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup
Dobrá výdrž
0 ×Nahlásit
Milan Pokorný, Horní Staré Bukyflag
Hodnoceno 01.12.2023, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup
baterie tohoto typu používám v blesku již několik let a jsou zatím bez problémů
0 ×Nahlásit
Michal, Rovinkaflag
Hodnoceno 24.11.2023, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dlhodobo spokojnosť s týmito dobijackami, preto opakovaný nákup
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup
Jedina znacka ktora stoji za to, oproti ostatnym mi vydzali minimalne 5 rokov.
Najlepsia znacka nabijacich baterii
Dlha zivotnost, dobre drzia svoje nabitie aj ked sa nepouzivaju
Cena
0 ×Nahlásit
Ondřej, Praha 4flag
Hodnoceno 19.05.2023, varianta Panasonic eneloop HR6 AA 3HCDE/2BE PRO N
Ověřený nákup
lepsi baterky proste zatim nejsou...
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12