Obnovit stránku

Recenze Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16

Zajímají Vás názory a recenze na Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 49 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16 i vy.
Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16 - Operační paměť
Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Skladem > 5 ks
1 039,-
Do košíku
Maroš, Michalovceflag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojnosť rozšírenie o ďalšie 2
0 ×Nahlásit
Vít, Liberec Ruprechticeflag
Hodnoceno 09.03.2024, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
Vzhled
3200mhz
Časování by mohlo být lepší
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
spokojnosť
bežia na 3200 mhz v pohode
0 ×Nahlásit
Vítězslav, Ostrava - Svinovflag
Hodnoceno 25.01.2024, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
Fungují
v mém kitu výrobce pamětových modulů Samsung
Nemají zde na Alze uváděné časování!!!
CL16-20-20-40
0 ×Nahlásit
Miloš, Halicflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
už pár dní funguje tak ako sa očakávalo
pekne sa spárovala so staršou "červenou" Patriot ramkou
dobre vyzerá
vyrobená v Taiwane
0 ×Nahlásit
Marián, Žilinaflag
Hodnoceno 07.11.2023, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
Zial uvedene casovanie nie je v XMP profile, takze ho bios nepouzite automaticky a jednotlive nizsie casy si musite nastavit rucne. System s tym to nastavenim sice bezal, ale cele to nebolo dostatocne stabilne. (nevylucujem, ze to bolo aj starsou zakladnou doskou) Vyrobca tie nizsie casy uvadza ako testovane, ale ocividne to nestaci na to aby ich uviedol do XMP profilu, co vsak nebrani marketingu aby to pouzil. Toto ja povazujem za podvod na zakaznikoch a Patriot ma u mna ban. Ak hladate produkt uz urcitymi parametrami, tak toto nie je on a dost mozno ani ziaden iny produkt od tejto firmy. Ak hladate cokolvek a cena rozhoduje, tak to bude ok.
Dobra cena
Casovanie CL-16-20-20-40 podla XMP
0 ×Nahlásit
Jiří, Prusinoviceflag
Hodnoceno 25.04.2023, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
super
0 ×Nahlásit
Martin, Krásno nad Kysucouflag
Hodnoceno 16.03.2023, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
Kúpil som tieto pamäte k Ryzen 2600 a ten podporoval rýchlosti len do 2933MHz nedávno som presedlal na Ryzen 5600 a takt pamäti zvýšil na 3200MHz. Fungujú tak ako je písané bezproblémovo. Používam ich zo 2 roky. Za ten peniaz dobrá kúpa
Rýchlosť 3200 MHz
Časovanie 16-18-18-36
Cena
Prevedenie
nič
0 ×Nahlásit
Lukáš, Prahaflag
Hodnoceno 26.12.2022, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
Dávám o hvězdu méně, ačkoliv by si zasloužili plné hodnocení, protože Alza, ačkoliv tvrdí ve specifikaci, že vám prodává CL16-18-18-36 verzi, tak se jedná o CL-16-20-20-40. Nejde o tak velký rozdíl, ale jde o jiný výrobek, ačkoliv je to chyba Alzy, tak za to může i výrobce, protože tuto informaci neuvádí na obalu, ani na sticku. U Corsairu by se vám to nestalo, protože lze rovnou při převzetí ověřit na krabičce.
Kvalitní kovový chladič
Černošedý stylový design
Ověřený výrobce - vše funkční
Někomu může chybět RGB :))
Koupeno po druhé, a znovu ALZA prodává tyto RAM jako CL16-18-18-36 ačkoliv to není pravda.
0 ×Nahlásit
Jan, Ašflag
Hodnoceno 18.11.2022, varianta Patriot Viper Steel 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16
Ověřený nákup
hezký chladič
stabilní pamět
dobré časování 16-18-18-36
neni RGB
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02