Obnovit stránku

Recenze Philips Series 3000 NT3650/16

Zajímají Vás názory a recenze na Philips Series 3000 NT3650/16? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 81 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Philips Series 3000 NT3650/16. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Philips Series 3000 NT3650/16 i vy.
Philips Series 3000 NT3650/16 - Zastřihovač
Philips Series 3000 NT3650/16
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Petr, Praha 4flag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup
příjemné a efektivní použití
dělá, co má
tichý
bez bolesti, příjemné
fajn cena
0 ×Nahlásit
Miroslav, Chotěbořflag
Hodnoceno 03.03.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Milan, Hamr na Jezeřeflag
Hodnoceno 26.02.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dělá co dělat má
0 ×Nahlásit
Zákazník, Příbram 1flag
Hodnoceno 17.02.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Tibor, Kráľovský Chlmecflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super kvalita
0 ×Nahlásit
Eva, Rimavská Sobota 1flag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
nesplna ucel, kratka cast na strihanie, je to hracka
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup
Dobrý střihač na chloupky v nose a uších.
Obočí stříhání také, ale o něco hůř než můj starší střihač Philips.
Hvězdu jsem strhl za trochu horší stříhání obočí.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Prievidzaflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup
Remington sa rozpadol tak skúšam inú značku. Vymeniteľná baterka mi vyhovuje, balenie jednu obsahuje. Dúfam že strojček bude dlho slúžiť.
cena
malý
baterka v balení
cestovné vrecúško
0 ×Nahlásit
Dušan, Praha 4flag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jelikož je přístroj pouze pro vystříhávání oblasti uší a nosu - případně obočí, je jeho univerzalita sporná, skoda ze neni opatren alespon nastavcem pro jemne zastrihavani - trimerem - navíc přístroj je poměrně velký a robustní a je otázka jak dlouho bude fungovat s baterií.
V poměru ceny a jeho schopností mi přijde že je nedostatečný v tom, co má přístroj zvládnout, jeho ucinnost neni nijak závratna a vystrihava tak 50 na 50
Pro použití v oblasti ucha je nepřiměřeně hlasitý a to je nepříjemné
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 29.11.2023, varianta Philips Series 3000 NT3650/16
Ověřený nákup
Dobrý zastřihovač, dělá svou práci na 100%
Slouží dlouhou dobu na jeden batarei
vypadá skvěle
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19