Obnovit stránku

Recenze Philips TAB8507/10

Zajímají Vás názory a recenze na Philips TAB8507/10? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 18 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Philips TAB8507/10. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Philips TAB8507/10 i vy.
Philips TAB8507/10 - SoundBar
Philips TAB8507/10
Prodej skončil
Olga, Žatecflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
výborný, skvělá kvalita
instalace nepřehledně popsaná
0 ×Nahlásit
Jiří, Pustiměřflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Vzhledem k výkonu má příjemné rozměry
Bezdrátový subwoofer šetři místo na kabely
V Philips akci TV+soundbar super zvuk za hubičku
Možná pro někoho trochu méně výrazné basy, ale pro mě dobrý
0 ×Nahlásit
Jan, Klecanyflag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
celkem jednoducha instalace
v baleni neni HDMI kabel
napajeci kabely jsou velmi kratke
0 ×Nahlásit
Šimon, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 17.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Zvuk skvelý
Cashback akcie sa určite oplatia zopár krát za rok
Veľmi ľahký setup a kompatibilita
Ak kupujete samostane cena zamrzí
0 ×Nahlásit
Hana, Bochovflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Po přečtení recenzí zdejších hodnotitelů jsem měla ze zapojení určité obavy. Naštěstí je vše velice triviální, po zapojení do zásuvky je vše automatické, subwoofer se spojí se soundbarem sám a je pak už na uživateli, jakou formu vstupu si vybere. Vše je intuitivní a pochopí to i malé dítě. Kdyby přecijen někdo trpěl, našel jsem v krabici i velice stručný, ale přesný obrázkový manuál, takže jazyková bariéra zde také není problém. Samotný zvukový projev mě velice příjemně překvapil, a to jak při poslechu rockové hudby, tak i prožitek při sledování filmů. Jediný zápor je, že krom napájecích kabelů v krabici nic dalšího není. Můžete tedy spojit vše bezdrátově přes bluetooth, případně wifi s využitím aplikace. Nechybí ani 3,5 jack konektor, kde ale musíte mít vlastní kabel. Stejně je tomu tak s HDMI a optickým vstupem, který jsem nakonec využila já a tady na Alze jsem si koupila 2m optický kabel za sto korun. Celkově jsem ale maximálně spokojena.
čistý zvuk
primitivní instalace
rozměry
chybí kabely
0 ×Nahlásit
Juraj, Prešovflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Zvukovo fajn ale stále nie top
Vo vacsine pripadoch funguje pekne s TV
Pekny dizajn
Bezdrotovy subwoofer
Cez ARC ide ovladanie hlasitosti z TV v pohode a spravne ale pri pripojení k TV cez WiFi sa zvuk neda plynule stlmit, iba sa zvuk vypne ako uz popisuje nejaka recenzia. Verim ze to ide nejako opravit avsak cez ARC to ide v poriadku tak som tym nestracal cas.
0 ×Nahlásit
Šárka, Mělníkflag
Hodnoceno 07.05.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Skvělý zvuk k televizi i jen na přehrávání z telefonu
nic
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
zvuk
Nastavení pro mě hrozné. Nejsem IT technik, návod jsem si musel stáhnout na jejich stránkách (v češtině) potřeba dvě apky v angličtině...neumím anglicky. Problém: zapnu TV Philips a zapne se i soudbar a hraje dosti nahlas a nejde plynule ztlumit, jen vypnou zvuk. párkrát zapnu a zase vypnu soudbar a pak už to jde krásně. Musím to řešit a nemám na to čas...
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Jako doplněk k TV super, ale obstojí i samostatně.
zvuk
design
snadná instalace
0 ×Nahlásit
Marián, Bratislava - Ružinovflag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta Philips TAB8507B/10
Ověřený nákup
Veľa možností prehrávania zvuku cez telefón (spotify, internetové rádio, bluetooth, ..)
Možnosť nastavenia výšiek a basov cez aplikáciu
Bezdrotový subwoofer
eARC
EasyLink (HDMI CEC) - Automatické zapnutie/vypnutie spolu s Philips TV
Chromcast
Rôzne úrovne hlasitosti v aplikáciach. Pri TV mám napr. hlasitost okolo 20-25, ked potom zapnem spotify, kde je normálna hlasitosť 8 tak to musím rýchlo stíšiť
Iba WiFi pripojenie, chýba možnosť zapojiť kábel
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06