Obnovit stránku

Recenze Pneuměřič SAFETY TOOL

Zajímají Vás názory a recenze na Pneuměřič SAFETY TOOL? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 60 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Pneuměřič SAFETY TOOL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Pneuměřič SAFETY TOOL i vy.
Pneuměřič SAFETY TOOL - Měřič tlaku pneumatik
Pneuměřič SAFETY TOOL
Momentálně nedostupné
Jaroslav, Chomutovflag
Hodnoceno 30.05.2024, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
Velice přesný měřič.
Nic
0 ×Nahlásit
Martin, Petrovice u Karvinéflag
Hodnoceno 19.04.2024, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
spokojen
víceúčelový
0 ×Nahlásit
Iveta, Kamenice-Olešoviceflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
multifunkční pneuměřič - funguje jak má
měří přesně
splnil mé očekávání
0 ×Nahlásit
Libor, Luhačoviceflag
Hodnoceno 16.04.2024, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
Pro měření je baterie CR2032 a pro podsvětlení a světýlka 1xAAA, jinak bez výhrad, spotřební věc, měří do 150 PSI, takže změří i vzduchovou vidlici kola, doporučuji.
sedí do ruky, dobrá povrchová úprava
výborně zvolený tvar pro měření
světýlka, řezač pásů a kladívko
dobrá cena
2 různé baterie
0 ×Nahlásit
Jiří, Prahaflag
Hodnoceno 15.04.2024, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
Koupeno pro měření tlaku, to funguje dobře. Světýlka síše na okrasu, ale kvůli tomu nebylo zakoupeno. Bonusem je řezač pásu a rozbíječ skla... snad nebude potřeba.
provedení
cena
přesnost měření tlaku
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 9 Horní počerniceflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
Zatím spokojenost
Zatím nevím
0 ×Nahlásit
Pavel, Brno Bosonohyflag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
Koupil jsem hned vice kusů, je to skvělý měřák. Navic má i šikovné příslušenství které se může hodit.
Měří až do 10 BAR což je v této cenové kategorii ojedinělé.
Měří přesně, kontroloval jsem i druhým analogovým měřákem a údaje byly shodné.
Displej barometru hezky podsvícený, rozsvítí se při stisku tlačítka a lze nastavit jednotka měření tlaku
Bílé a červené světýlko na přepínač, kladívko sklopné. Nůž na pás umístěný tak aby nedošlo lehce k poranění
Pěkné zpracování, působí kvalitním a robustním dojmem.
K napájení slouží AAA tužková baterie která je všude k dostání takže super
Bílé i červené světýlko svítí velmi málo. Avšak toto neni svítilna a v nouzi postačí
0 ×Nahlásit
Martin, Ostrava - Svinovflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
V prvom rade je to merač tlaku v pneumatikách a ten ukazuje veľmi uspokojivú presnosť merania, čo som porovnával s profesionálnym tlakomerom, ktorý je kalibrovaný metrologickým ústavom. Ostatné funkcionality potešia a dúfam, že ich nebudem nikdy musieť použiť, ale je dobré mať niečo také v aute. Nie tak ani pre seba, ale pre pomoc niekomu inému!
Jednoduchá obsluha
Presnosť merania (porovnával som s profi kalibrovaným meračom)
Dobrý prístup k ventilkom na osobnom aute
Dobrá cena
0 ×Nahlásit
Otakar, Kutná Hora Kaňkflag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Výrobek, který je potřeba.
0 ×Nahlásit
Milan, Ludgeřoviceflag
Hodnoceno 30.05.2023, varianta Pneuměřič SAFETY TOOL
Ověřený nákup
ok
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11