Obnovit stránku

Recenze Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL

Zajímají Vás názory a recenze na Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 52 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL i vy.
Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL - Hrudní pás
Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Skladem > 5 ks
2 289,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
přesnost měřeni
0 ×Nahlásit
Karel, Černošiceflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
Polar H10 Přenese pomocí BTooth nejen HRate, ale i HRV a na mobil. Na rozdíl od Garminu dua, který do mobilu HR přenese pomocí BT, ale HRV info je ochotný uvolnit jen pomocí Ant+ a nikoliv BT. Takže garmin pro HRV monitoring (který stejně nefungoval s fenix6) diktuje zařízení garmin, což je nevýhoda
spokojený. Využívám na Polar beat, Welltory, a jiné HRV aplikace. Ještě objevuju další možnosti. Rychle se chytne, potřebuje minimální navlhčení a hlavně, funguje. Baví mě apka polaru s hlasovým naváděním.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dolní Rychnovflag
Hodnoceno 15.10.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
Když funguje, měří přesně
Dvakrát jsem zakoupil a po nějakém čase vrátil, neměří stoprocentně, časté chyby
Často se měření přeruší
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.09.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
Určitě nedoporučuji. Mám velice špatnou zkušenost
Když zrovna pracuje jak má, tak měří správně.
Často se setkávám s nesmyslně nízkými hodnotami, když se více zpotím.
Několikrát byl restartován a vyměněna baterka. Různě jsem i měnil utažení, umístění senzoru na hrudi atp.
Vše vždy pomůže například na prvních pár minut a pak zase nesmysly.
0 ×Nahlásit
Ján, Stupavaflag
Hodnoceno 17.08.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vyrobok mam cca.7dni a +/- som este nestihol odsledovat, zatial mi to vyhovuje pre moje potreby
0 ×Nahlásit
JAMAZON s.r.o., Kosiceflag
Hodnoceno 09.08.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF šedý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
Najlepší hrudný pás aký som kedy mal
Ľahký, skvelý popruh, drží na mieste
Rýchla výmena batérie aj v teréne
Dá sa oddeliť pás, a vyprať zvlášť, aj kúpiť zvlášť
Po aktualizácii vie posielať dáta na 3 zariadenia naraz
0 ×Nahlásit
Dominik, Praha 6 - Libocflag
Hodnoceno 03.07.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
jednoduché připojení
pohodlný textilní pás
při delší aktivitě nepřesné měření, které kompletně znehodnocuje naměřená data
0 ×Nahlásit
Martin, Brno 12flag
Hodnoceno 14.06.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
Amazfit Falcon se spárovaly hned a konečně mám jistotu naměřených hodnot.
přesnost měření
konektivita
vodotěsnost
dostatek možných i nemožných sportů v aplikaci
mám obvod hrudníku 113cm a pás naplno povolený a ještě se to dá, ale větší korby budou mít podle mne problém.
0 ×Nahlásit
Ivo, Mšeno u Mělníkaflag
Hodnoceno 29.04.2023, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF černý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
Po týdnu společného soužití. Pás je použitelný jak na co. Pro hubeného sportovce nebo Asiata střední postavy určitě ano. Pro muže svalnatější muskulatury příliš ne. XXL čínské výroby odpovídá průměrné evropské ženě, takže máte na sobě pás opravdu velmi napružený. Není nepohodlný a po hodince ho ani necítíte, ale životnost silně napnuté gumy bude díky tomu dost minimální. Pás ovšem měří tepovou frekvenci velmi přesně a okamžitě, zároveň přenáší vše do aplikace v mobilu. Ta je, bohužel, trochu jak ze středověku. Graf aktuální tepové frekvence se vykresluje na mřížku křivě, v posunu o půl centru dolu, takže se vám záznam na mřížce objeví až při vyšší frekvenci při cvičení. Jinak aplikace nenabízí zrovna vhodný výběr cvičebních režimů. Chůze, rychlá chůze, běh, dva druhy jízdy na kole, běh na lyžích. A to je konec. Ano, nic jako plavání, cvičení, pilates, aerobic, nic. To je opravdu špatné. Takže pokud si pás koupíte pro celodenní nošení kvůli hubnutí, budete muset nastavit chůzi i přes to, že budete kopat výkop v práci. Nakolik pak aplikace řádně zaměří vaše spalování je otázka. Navíc jsem si všiml na grafu, že jsou na něm výpadky když jsem byl dále od mobilu a to i přes to, že by aplikace měla dopsat data z paměti. Nedopsala. Paměť tedy funguje nějak jinak.
přesné měření
okamžitý přenos dat do aplikace
pohodlný na nošení
xxl čínské velikosti
v aplikaci nevhodné minimum cvičebních režimů
aplikace zapisuje data trochu chybně
použitelné jen na běh a cyklistiku
zařízení používá vlastní paměť nějak pochybně a neumí do aplikace dopsat chybějící data v rámci jednoho tréninku
0 ×Nahlásit
Lukáš, Sabinovflag
Hodnoceno 16.03.2022, varianta Polar H10+ hrudní snímač TF šedý, vel. M-XXL
Ověřený nákup
vyuzivam denno denne pri treningoch, zatial nesklamal a aj po pol roku vyzera ako novy
presne meranie tepu
nekonecna vydrz baterie
pohodlny
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18